Utrymmen

Utrymmen

Det finns knappast någon hankeit som inte satt foten på Casa Academica, eller kortare sagt Casa. Förutom festställe fungerar Casa som studentkårens bo. Härifrån styrs kårens verksamhet av styrelsen i samarbete med alla kårorgan. Casa ägs 75,5% av studentkårens Understödsföreningen (UF) och 24,5% av Keskisuomalainen osakunta (KSO).

På Casa finns det många utrymmen som kårmedlemmar har till sitt förfogande under sina år på Hanken, nämligen: Kåren, Casa festsalen, Legenda, Femman och Bastun. Alla dessa utrymmen är olika och är till för olika tillställningar. Alla dessa utrymmen går att boka gratis som SHS medlem genom bokningskalendern (se underrubriken Bokningskalender) och mera information om utrymmen samt instruktioner för dessa finns under. Om du har vidare frågor, så kan du kontakta Förvaltning & Underhålls ansvarige i styrelsen på underhall@shs.fi.

Kåren

Kära Kåren, är ett utrymme dit studerande kan komma för att studera, jobba på kårrelaterade uppgifter, eller helt enkelt bara chilla. Kåren erbjuder sköna soffor, PS4, Hanken datorer och framförallt trevligt sällskap. Mera information om Kåren hittar du i följande manual.


Kåren manual kommer snart…

Casa festsalen (PwC salen)

Vår fina festsalen där alla Hankeiter kommer att spendera mycket tid. Den kan bokas av kommittér, klubbar eller kårmedlemmar, men om det handlar om evenemang med alkohol involverat så kräver utrymmet utöver en ordentlig städning av arrangören en beställd städning som kostar 210,80€. Som regel har KSO förkörsrätt till Casa festsalen på fredagar. Mera instruktioner och regler om hur man använder Casa festsalen på rätt sätt, samt instruktioner för DJ båset finns nedan.

Casa manualen kommer snart…

Legenda

Det ökända Legenda är Casas bombskydd och det har historiskt ordnats källarkvällar där. Dock har det nu förbjudits av husbolaget, men att ordna mindre evenemang/interna evenemang går att göra ännu. Casa festsalen och Legenda bokas alltid samtidigt, så en annan grupp får inte boka Legenda om Casa redan är bokat och vice versa. Instruktioner och regler hur man använder Legenda på rätt sätt, samt en Google Forms man ska fylla när man är färdig med utrymmet (finns på plats också) finns nedan.

Legenda manualen kommer snart…

Femman

Den nyrenoverade Femman är ett utrymme som kan användas för middagar, mindre rojsiga evenemang eller möten och finns på femte våningen i huset. Instruktioner och regler hur man använder Femman på rätt sätt, samt en Google Forms man ska fylla i när man är färdig med utrymmet (finns på plats också) finns nedan.

Femman manualen kommer snart…

Bastun

Det finns även en ordentlig bastu i huset som kan användas och bokas av kårmedlemmar. Så om det handlar om att använda bastun efter en lenkki, eller till övriga tillställningar så kan den bokas. Instruktioner och regler hur man använder Bastun på rätt sätt finns nedan.

Bastumanualen kommer snart…