UniSport

Unisport

Avvisa din studiestress genom att motionera vid UniSport! UniSport-idrottscentren är belägna i Helsingfors centrum, Tölö, Gumtäkt, Mejlans, Otnäs och Vik och kan nås med enkla trafikförbindelser. Som hankenit kan du motionera vid UniSport till ett förmånligt pris. Med vårt säsongskort får du tillgång till fem olika gym och nästan 40 olika gruppträningar vid alla av våra center.

Vid UniSport kan du motionera på ett mångsidigt sätt med olika idrottsformer, allt från bollspel till spinning och från yoga till body attack. Vi erbjuder därtill idrottskurser i vilka du kan påbörja en helt ny gren eller fördjupa ditt kunnande i någon grens fortsättningskurs. Populära kurser hos oss är till exempel danskurser samt Personal Training i smågrupper där yrkeskunniga tränare leder träningen. Vi satsar på att förbättra ditt välbefinnande på ett helhetsbetonat sätt, så hos oss kan du ta hand om kropp och själ med massage, näringstjänster och till och med tupplurer.

Du kan träna flexibelt vid UniSport med säsongskort för olika långa perioder, tiogångerskort eller engångsavgift. Det förmånligaste alternativet för dig är vårt säsongskort på 12 månader för hankeiter.

Läs mer om UniSport på vår webbplats:

Vi betjänar dina motionsbehov från tidig morgon till sen kväll sju dagar i veckan. Kom till oss just då det passar dig och precis som du är. Vid UniSport är stämningen alltid god!