Blogg

Kårordförandes hälsning

Bästa kårmedlemmar,

På hela styrelsens vägnar vill jag ge en hälsning vid den nya terminens början. Det glädjer mig att vi återigen kan träffas fysiskt på både Hanken i Helsingfors och Vasa, men också på studentkåren. Studentkåren ska vara en plats för oss alla, där vi har möjlighet att hitta vårt stödnätverk och där vi kan skapa minnen tillsammans.

Mitt namn är Ville Ruokonen och jag har äran att få vara er kårordförande kommande år. Tillsammans med styrelsen har vi påbörjat vårt styrelsearbete och det ser väldigt lovande ut. Kan inte vänta tills ni får se vad allt vi har att erbjuda er!

Fastän vårt samhälle präglas av orosmoln och den nya tiden efter pandemin innebär flera olika utmaningar, ska vi se till att hålla blicken i framtiden. I dessa tider är det viktigt att jobba tillsammans, finnas här för varandra och be om hjälp vid behov.

Nu då nya terminen kickar i gång vill jag ge er några tips. Ta vara på din studietid, ta del av traditioner, ta del av nya utmaningar, men framför allt ta en dag i sänder och njut av studietiden tillsammans med andra. Då får du allt ut av det som den roligaste studentkåren har att erbjuda. 

Med dessa ord önskar jag och styrelsen 2023 dig lycka till med kommande termin och hoppas vi ses snarast möjligt!

Förväntansfulla hälsningar,

Ville Ruokonen

Kårordförande 2023