Nyheter

Årets föreläsare 2022

Det har äntligen blivit dags att rösta fram Årets föreläsare 2022! Se till att din favoritkandidat blir belönad för sitt hårda arbete genom att lägga några minuter av din tid på att rösta. Rösta på två föreläsare du haft under år 2022 som du tycker borde belönas lite extra för sina insatser i undervisningen. Röstningen är öppen och pågår till 5.2.2023 kl. 23.55.

För att rösta följer du denna länk https://forms.gle/PNsu3gLnMPn8J68N8 eller skickar ett e-postmeddelande med förslag och motivering till aretsforelasare@shs.fi.

Kom ihåg att motiveringen väger tungt, då de fungerar som ett offentligt erkännande av föreläsarens kvalitet i dennes undervisning. Som bonus lottas det ut ett pris bland de bästa motiveringarna.

Exempel på god motivering: ”Föreläsarens föreläsningar är inspirerande, tankeväckande och utmanar kursdeltagarna till att tänka utanför ramarna. Utöver detta så anknyter föreläsaren sitt kursmaterial till aktuella händelser i näringslivet.”

Exempel på mindre bra motivering: ”Trevlig person.”

Vid frågor vänligen kontakta Axel Anderson, Utbildningspolitiskt ansvarig, axel.anderson@shs.fi