Event

Trip to Nuuksio National Park

Dags att njuta av höstfärgerna och -vädret i vackra Noux nationalpark tillsammans med SHS!Vi kommer att åka med en charterbuss från kåren kl. 15 på måndagen. Vi kommer att anlända till Noux ca en timme senare, och där kommer ni få välja ifall ni vill gå fritt eller en runda tillsammans med någon.

Vi kommer att bjuda på lite smått att äta men kom inte hungrig, och kom ihåg att ta med din egna vattenflaska! Bussen kommer starta från Noux kl. 19, så vi kommer vara tillbaka på kåren senast kl. 20. Ta på dig skor som det är bra att gå i och en vattentät jacka! Anmälningslänken publiceras i evenemanget 28.9.2020 kl. 12.

Evenemanget är gratis!Alla deltagare deltar i evenemang på eget ansvar och du som deltagare bedömer själva ifall du är bekväm att delta i ett socialt evenemang.Följande säkerhetsåtgärder har tagits för detta evenemang:


– ALLA deltagare förväntas använda ansiktsmasker under bussresorna. Om du inte har en egen, kommer SHS att erbjuda engångsmasker.
– Evenemangets deltagarantal är begränsad, och anmälningen för evenemanget sker via Google Forms.
– Handdesinfektionsmedel kommer att finnas tillgängligt för deltagare.
– Det är möjligt att även komma med egen transport till Noux, meddela detta i så fall åt sopo@shs.fi.Om du känner symptom, är sjuk eller om du har umgåtts med någon som har testat positiv för COVID-19 bör du inte delta på evenemanget. Samma gäller ifall du har vistats utomlands inom två veckor innan evenemanget.


I fall du insjuknat i COVID-19 inom två veckor eller har symtom av viruset, ta symptomsbedöningstestet på omaolo.fi för att ta reda på ifall du bör ta corontatest och följ rådande anvisningar.
Kolla shs.fi för mer information om evenemang på SHS.Eventuella frågor kan riktas till Maisa Dyhr (sopo@shs.fi). Evenemanget är en del av SHS Välmåendevecka och endast för SHS medlemmar.