Event

SHS x Kylli: Yoga & Breakfast

Börja din morgon med yoga och morgonmål, tillsammans med SHS och Kylli! Tisdagen den 6.10 kl. 9 kommer vi att starta morgonen med yoga, och efter yogan kommer det bjudas på morgonmål. Yogan kommer vara lugn och passa även nybörjare, och den kommer hållas på engelska. Vid anmälan till evenemanget ska ni välja vilket morgonmål ni vill ha av de två alternativen (allt som bjuds är veganskt)!

Var: OHMYGOODNESS, Vasagatan 14
Man kommer lätt från Hanken med spårvagn 8 och 1, samt med metro till Sörnäs. Maximiantal deltagare för evenemanget är 16 personer. Anmälningslänken publiceras i evenemanget onsdagen 30.9.2020 kl 12. Evenemanget är gratis!

Alla deltagare deltar i evenemang på eget ansvar och du som deltagare bedömer själva ifall du är bekväm att delta i ett socialt evenemang.

Följande säkerhetsåtgärder har tagits för detta evenemang:
– Evenemangets deltagarantal är begränsad till 16 personer, och anmälningen för evenemanget sker via Google Forms.
– Handdesinfektionsmedel kommer att finnas tillgängligt för deltagare.Om du känner symptom, är sjuk eller om du har umgåtts med någon som har testat positiv för COVID-19 bör du inte delta på evenemanget. Samma gäller ifall du har vistats utomlands inom två veckor innan evenemanget.I fall du insjuknat i COVID-19 inom två veckor eller har symtom av viruset, ta symptomsbedöningstestet på omaolo.fi för att ta reda på ifall du bör ta corontatest och följ rådande anvisningar.Kolla shs.fi för mer information om evenemang på SHS.Eventuella frågor kan riktas till SHS kylli janina.airikainen@ekonomit.fi. Evenemanget är en del av SHS Välmåendevecka och endast för SHS medlemmar.