Rekrytering

Leder du Gekko eller FC 2024?

Ett par förtroendevalda väljs på fullmäktigemöte 20.2.2024 kl. 18:00! Kom med och påverka hur SHS 2024-2025 ser ut!

Följande poster går att söka:

  • Ordförande för Gulnäbbskommittén 2024
  • Ordförande för Freshers Committee 2024

Ansökningar skickas till ansokan@shs.fi senast 14.2 kl. 12. Det är också möjligt att ställa upp direkt på mötet 20.2.2024 kl. 18.00 utan att skicka in en skriftlig ansökan.

Sök till Gulnäbbskommitténs ordförande 2024

Som ordförande för Gulnäbbskommittén bär du huvudansvaret för introducerandet av såväl högskolan som studielivet för de nya kandidat studeranden. 

De första uppgifterna du kommer ha är att rekrytera kommitténs vice ordförande och sedan tillsammans ansvara för rekryteringsprocessen av tutorerna. Till dina uppgifter hör också att hålla kontakt med Hanken, ordna utbildning för tutorerna samt att ordna de i kommittéreglementet nämnda evenemangen (en gulnäbbsmiddag, en gulnäbbsintagning, ett gulnäbbsseminarium och en halarutdelning). För övrigt har du friheten att göra vad du vill för att just hösten 2024 ska bli oförglömlig både för dig, tutorerna och framförallt för de nya gulisarna!

Uppdraget är krävande, men också otroligt lärorikt. Trots det stora ansvaret posten innebär ger den oersättlig erfarenhet som du garanterat kommer att ja nytta av senare i livet. Förutom att du får vara med och förverkliga en oförglömlig höst har du även möjligheten att skapa en helt otrolig gemenskap med dina tutorer. Detta förtroendeuppdrag ger dig också en ypperlig möjlighet att både lära känna högskolan och studentkåren bättre, då posten innebär värdefullt samarbete med Hankens personal samt tätt samarbete med studentkårens operativa ledning.

Skicka din ansökan till ansokan@shs.fi senast den 14.2 kl. 12! Ifall du har frågor angående uppgiften som Gekkos ordförande, tveka inte att kontakta ordförande 2023 Jesper Rajakangas (jesper.rajakangas@shs.fi).

Sök till Freshers Committees (FC) ordförande 2024

Som ordförande för den nya Freshers Committee bär du huvudansvaret för introducerandet av såväl högskolan som det finska studielivet för de nya engelskspråkiga kandidat studeranden.

Bland dina första uppgifter kan du välja och rekrytera en vice ordförande till kommittén och sedan tillsammans ansvara för rekryteringsprocessen av tutorerna. Till dina uppgifter hör också att hålla kontakt med Hanken, ordna utbildning för tutorna samt att ordna de i kommittéreglementet nämnda evenemangen. För övrigt har du friheten att göra vad du vill för att just hösten 2024 ska bli oförglömlig både för dig, tutorerna och framförallt för de nya gulisarna!

Uppdraget är krävande, men också otroligt lärorikt. Trots det stora ansvaret posten innebär ger den oersättlig erfarenhet som du garanterat kommer att ha nytta av senare i livet. Förutom att du får vara med och förverkliga en oförglömlig höst har du även möjligheten att skapa en helt otrolig gemenskap med dina tutorer och utforma en ny kommitté på studentkåren. Detta förtroendeuppdrag ger dig också en ypperlig möjlighet att både lära känna högskolan och studentkåren bättre, då posten innebär värdefullt samarbete med Hankens personal samt tätt samarbete med studentkårens operativa ledning.

Skicka din ansökan till ansokan@shs.fi senast den 14.2 kl. 12! Ifall du har frågor angående uppgiften som FC:s ordförande, tveka inte att kontakta SHS Kårordförande Sofie Eriksson (sofie.eriksson@shs.fi) eller SHS Fullmäktige ordförande Emilia Winqvist (emilia.winqvist@shs.fi).