Nyheter

Rösta på årets föreläsare 2023 och vinn ett pris!

Det har blivit dags att rösta fram Årets föreläsare 2023! Se till att din favoritkandidat blir belönad för sitt arbete genom att lägga några minuter på att rösta. Rösta på två föreläsare du haft under 2023 som du tycker borde belönas för sina insatser i undervisningen. Röstningen är öppen och pågår till 27.1 klockan 12:00.

För att rösta följer du denna länk https://forms.gle/3g7sc2EirZ9UrdHF9 eller skickar ett e-postmeddelande med förslag och motivering till aretsforelasare@shs.fi.

Kom ihåg att motiveringen väger tungt. Som bonus kommer de bästa motiveringarna att vinna ett pris. 

Exempel på god motivering: ”Föreläsarens föreläsningar är inspirerande, tankeväckande och utmanar kursdeltagarna till att tänka utanför ramarna. Utöver detta så anknyter föreläsaren sitt kursmaterial till aktuella händelser i näringslivet.”

Exempel på dålig motivering: ”Trevlig person.”

Vid frågor vänligen kontakta Victor Dahlberg, Utbildningspolitiskt ansvarig, victor.dahlberg@shs.fi