Arbetsannonser

Hanken – Assistent för sociala medier, deltid

Teamet för kommunikation och marknadsföring söker en assistent för sociala medier till mitten av juni 2024, positionen kan eventuellt förlängas till slutet av 2024. Positionen är deltid, ca 15 timmar per vecka. Teamet jobbar brett med kommunikation och marknadsföring av alla delar på Hanken och ligger i enheten för Externa Relationer och Kommunikation. Du skulle i första hand stöda den som är ansvarig för Hankens sociala medier i marknadsföringsteamet, men också få egna ansvarsområden inom teamet och enheten. Marknadsföringsteamet består av tre marknadsföringskoordinatorer och en grafisk designer.

Vi söker dig som är van att jobba självständigt, har initiativförmåga och som tycker om att arbeta som en del av ett team. Du har god en organisationsförmåga och har lätt att ta hand om egna projekt. Sociala medier känner du som din bakficka och du är väl insatt i trender på Tiktok men även på andra plattformer. Du har lätt för att interagera med nya människor och får energi av att slänga dig in i nya situationer. Till dina uppgifter hör:

  • Innehållsskapande (content creation) för Hankens Tiktok och Instagram
  • Skapa relevant, intressant material av hög kvalitét till Hankens målgrupper i Adobe-program
  • Koordinera take-overs med intressenter och studenter
  • Delansvar för Hankens sociala media mejlinbox
  • Stöda Hankens ansvariga för sociala medier i diverse uppgifter
  • Hjälpa till med Hankens andra konton på sociala medier

Vi önskar att du studerar, eller har studerat, ett ämne som stöder dina uppgifter, du kan skapa innehåll baserat på idéer och planer som stöder vårt varumärke och vår studentrekrytering både i Finland och utomlands. Du ska kunna kommunicera felfritt både i skrift och tal på svenska och engelska samt gärna kunna finska på god nivå. För att lyckas i jobbet behöver du även kunna använda Adobe-program, som till exempel Photoshop. Vi värdesätter tidigare erfarenhet inom marknadsföring och/eller kommunikation men tidigare arbetserfarenhet är inte nödvändig för att lyckas i arbetet. Vi önskar även att du har möjlighet att tillbringa din arbetstid på Hanken i Helsingfors. Arbetsresor till Vasa kan förekomma, då Hanken även har verksamhet där. Det viktigaste är att du är kreativ, njuter av frihet och är väldigt social.

Vi erbjuder dig ett intressant och socialt arbete i en internationell handelshögskola med informell arbetsmiljö och engagerade samt ambitiösa medarbetare. Arbetet börjar enligt överenskommelse men så snabbt som möjligt. Timlönen är 16–17 euro, beroende på studier och erfarenhet.

Närmare upplysningar om arbetet och svar på frågor ger marknadsföringskoordinator Alina Anderson, alina.anderson@hanken.fi / 050 336 4585.

Vi bjuder in utvalda personer till intervju vart efter ansökningarna kommer in.

Ansökningar med CV lämnas in i Hankens rekryteringsdatabas Laura, senast måndag 28.1.2024.

Ansökningstiden börjar: 16.01.2024 10:00
Ansökningstiden går ut: 28.01.2024 23:59

MERA INFORMATION: https://hanken.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=298&key=&o=A_RJ&rspvt=80fnizrizyg4g4k80gskccsokcsooo8