Nyheter

Bli en Buddy våren 2024

Är du intresserad av att lära känna utbytesstruderanden från hela världen?

Vill du engagera dig mer i internationella sammanhang under din studietid?

Tycker du om att lära dig mer om olika kulturer eller vill du kanske förbättra dina språkkunskaper?

Om du svarade ja på de här frågorna så borde just DU bli en Buddy!

Som Buddy åt en eller flera utbytesstuderande får du chansen att lära känna nya människor från hela världen. Till Hanken kommer det utbytesstuderande från Europa, Asien, Kanada, Mexico och Australien. Med andra ord finns det massvis med möjligheter att lära sig om andra kulturer och språk på ett roligt sätt.

Buddy Programmet ordnas av Exchange Committee (EC) vilket är kommittén som har huvudansvaret för utisarnas integration i Hanken och i vår studentkår, i den finska kulturen och även generellt för deras trivsel i Finland. EC vill bjuda in alla Hankeiter att hjälpa oss med det här och att ha det roligt under tiden.

Under höstens gång kommer EC att ordna många olika evenemang för utisarna. Exempel på dessa evenemang är sitz, barrunda, spelkväll, en vandring i Noux nationalpark, med mera. Evenemangen är bra tillfällen att umgås med din eller dina Buddies. Det finns inga bestämmelser för vad du som Buddy ska göra, utan du och din utisbuddy bestämmer själva hur mycket ni umgås och vad ni gör. Kom med på våra evenemang, ät lunch tillsammans eller ta en kaffe, ni väljer.

För att bli Buddy, klicka på länken här nedanför 🥳(deadline 9:de januari)

Länk: https://forms.gle/29LExkon9ucASAo96

Du kan även följa ECs verksamhet både på Instagram och på Facebook:

IG: exchangecommittee

FB: SHS Exchange Committee

TikTok: exchangecommittee

Om du har några som helst funderingar eller frågor så kan du ta direkt kontakt med mig på Facebook eller e-post.

Alice Fahlén 

alice.fahlen@shs.fi

Vice Ordförande för Exchange Committee våren 2024