Nyheter

Sök till Casa Nostra 2024!

Kom med på ditt livs äventyr och bli en del av en underbar gemenskap. Garanterat det bästa du kan göra under din tid på SHS. I Casa Nostra, kårens officiella festfixarkommitté, får du vara med och ordna studentkårens bästa fester. Utöver detta har vi flera interna evenemang och utlandsresor. Casa Nostra är även SHS äldsta kommitté med långtgående traditioner. Om du är en glad, social och festinriktad Hankeit™ – sök till Casa Nostra 2024. 

CN består av fem olika team: Regeringen – ordförande, vice och skattis. PR – fixar plakun, designar halarmärken och ordnar biljetsläpp. Proggis – dekorerar salen inför fester och fixar awesome program för festerna. Spritisar – fixar törstsläckande medel för gäster under alla omständigheter. Köket – skapar otroliga smakupplevelser för festfolket.
Kom ihåg i din ansökan berätta vem och hurudan du är, varför just du skulle passa bra och vilka uppgifter som intresserar dig i CN. Bifoga också gärna en bild på dig själv. Din ansökan skall också innehålla dina kontaktuppgifter, främst telefonnummer och epost. Skicka din ansökan till cn.ansokan@shs.fi senast den 4.12.2023 (före midnatt).

Ifall du har frågor kan de riktas till CN 24:s ordförande Malin Wallgren på malin.wallgren@shs.fi eller per telefon +358443055988

Vi ses på intervjun!