Blogg

Kårordförandes hälsning

Bästa kårmedlemmar,

Hoppas sommaren har varit avkopplande och att du är lika ivrig på den nya terminen som jag är. Å hela styrelsens vägnar vill jag välkomna er tillbaka till Hanken och framför allt till studentkåren. Samtidigt vill jag passa på att gratulera våra nya studenter för er studieplats på Hanken och som medlemmar i Finlands roligaste studentkår

Hösten fyller kåren med evenemang och varma människomöten. Det är ett tecken på den starka gemenskapen som SHS har. Gemenskap är en bärande kraft som ger styrka och ork i vardagen. Låt oss värna om det.

Det glädjer mig att vi återigen kan träffas fysiskt på både Hanken i Helsingfors och Vasa, men också på studentkåren. Studentkåren ska vara en plats för oss alla, där vi har möjlighet att hitta vårt stödnätverk och där vi kan skapa minnen tillsammans.

Styrelsen har kommit tillbaka från sin semester redan i början av augusti och vi kan inte vänta tills ni får se vad allt vi har att erbjuda er under hösten! 

Nu då nya terminen kickar i gång vill jag ge er några tips. Studietiden går fort, så ta vara på den dyrbara studietiden du har. Delta på evenemang, ta del av traditioner och framförallt ta del av nya utmaningar. Dock vill jag poängtera att kom ihåg att inte vara för hård åt dig själv. Känn av ditt ork och kom ihåg att ta en dag i sänder.

Med dessa ord önskar jag och styrelsen dig lycka till med kommande termin, välkommen tillbaka och vi ses på Casa!

Ville Ruokonen

Kårordförande 2023