Nyheter

Bli en Buddy!

Är du intresserad av att lära känna utbytesstruderanden från hela världen? Vill du engagera dig mer i internationella sammanhang under din studietid? Tycker du om att lära dig mer om olika kulturer eller vill du kanske förbättra dina språkkunskaper? Om du svarade ja på de här frågorna så borde just DU bli en Buddy!

Som Buddy åt en eller flera utbytesstuderande får du chansen att lära känna nya människor från hela världen. Till Hanken kommer det utbytesstuderande från Europa, Asien, Kanada, Mexico och USA. Med andra ord finns det massvis med möjligheter att lära sig om andra kulturer och språk på ett roligt sätt.

Buddy Programmet ordnas av Exchange Committee (EC) vilket är kommittén som har huvudansvaret för utisarnas integration i Hanken och i vår studentkår, i den finska kulturen och även generellt för deras trivsel i Finland. EC vill bjuda in alla Hankeiter att hjälpa oss med det här och att ha det roligt under tiden.

Under höstens gång kommer EC att ordna olika evenemang och resor för utisarna. Evenemangen är bra tillfällen att umgås med din eller dina Buddies. Det finns inga bestämmelser för vad du som Buddy ska göra, utan du och din utisbuddy bestämmer själva hur mycket ni umgås och vad ni gör. Kom med på våra evenemang, ät lunch tillsammans eller ta en kaffe, ni väljer.

För att bli Buddy, klicka på länken här nedanför. Alla med! (Deadline 27.8.2023 kl.23:59)

Länk: https://forms.gle/V3KjCz7DQPTc1fnb9 

Du kan även följa ECs verksamhet både på Instagram, Facebook och TikTok

Instagram: exchangecommittee

Facebook: SHS Exchange Committee

TikTok: exchangecommittee

Om du har några som helst funderingar eller frågor så kan du ta direkt kontakt med Jakob Böök (vice ordförande för Exchange Committet 2023) 💕E-post: jakob.book@shs.fi