Nyheter

IBU 2023 rekryterar igen!

Är du duktig på sociala medier? Gillar du evenemangsplanering? Vill du vara med och påverka under det kommande året? Sök då med till IBU 2023! 

IBU är ett utskott som stöder styrelsens arbete i SHS externa intressebevakning. Utskottet träffas med jämna mellanrum för att diskutera aktuella ärenden och ordnar utöver det även annat program – tidigare har utskottet till exempel varit på besök till Public Affairs – konsultbyrån Rud Pedersen och hjälpt till i planerandet av riksdagsvalsdebatten! 

IBU leds av styrelsens högskolepolitiskt ansvariga Emilia och vem som helst kan söka med till utskottet! Ingen särskild erfarenhet eller kunskap krävs, bara ett intresse och ett driv så lär du dig under tiden! Skicka in en kort, fritt formulerad ansökan (med en rolig bild) där du berättar varför du är intresserad att komma med i IBU till ansokan@shs.fi senast 10.5.2023. Jag, Emilia, kommer köra intervjuer lite på löpande band under maj månad. 

Har du frågor eller funderingar kring IBU kan du skicka dem till emilia.ofverstrom@shs.fi eller rycka mig i ärmen! Är du en driven person som vill se att SHS fortsätter utvecklas höras i samhället så tycker jag du ska söka med <3

Mera information om SHS externa intressebevakning och våra intressenter hittar du här: https://shs.fi/studentkaren/intressebevakning/extern-intressebevakning/