Nyheter

Hanken BBall söker en ny styrelse

Tycker du om basketboll? Är du en karismatisk person som gillar att knyta samman människor genom sport? Är du villig att ta ansvar med en chans att få ta med dig egna idéer på planen? Som en del av Hanken BBalls styrelse kan du göra allt detta.

Hanken BBall grundades 2022 och har just avslutat sin första hela säsong, med framgångsrika träningar som ordnas varje vecka i skolkalendern. Klubben har en befintlig bas av regelbundna medlemmar och en struktur för bokning av banor på plats. Trots detta är klubben fortfarande ung och som en del av styrelsen kan du forma Hanken BBall med dina egna idéer.

Till Hanken BBall-styrelsens ansvarsområden hör att organisera, kommunicera och genomföra basketevenemang samt att representera klubben vid SHS-evenemang, till exempel SHS-klubbmässan.

Om du är intresserad av att bli ny ordförande eller vice ordförande för Hanken BBall, skicka en informell ansökan till michael.grinick@shs.fi senast den 10 maj så kan vi ta en pratstund.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Michael Grinick
Hanken BBall ordförande