Event

Virtuellt Vimmel

Orolig över att du inte fått träffa dina studiekamrater från Vasa eller Helsingfors än? Frukta inte, vi har lösningen till ditt problem och den lösningen heter Virtuellt Vimmel!

Fredagen den 6 november samlas vi framför våra skärmar på den ort man råkar befinna sig på då och får ta del av ett “never seen before”-program som Gekko och SSHV:s tutorer svetsat samman. Det utlovas en hel del program och spännande utmaningar som ni kan utföra från er egen hemmasoffa, bekvämt eller hur? Dessutom tävlar alla gulisgrupper mot varandra om den bästa utklädseln, det är ju trots allt Halloween i luften…

Utförande av utmaningarna görs tillsammans med din egen gulisgrupp. En del utmaningars utförande underlättas av att man samlas med den egna gulisgruppen, däremot är det ändå fullt möjligt att delta oberoende var du befinner dig. Era tutorer ansvarar för det praktiska kring hur/var ni kommer samlas (vare sig det är frågan om online-möte för alla, en hybrid-modell eller alla på plats). OBS! Detta sker på eget ansvar och med beaktande av rådande rekommendationer om hur många som kan samlas i grupp.


Länk för Zoomen publiceras senare på Facebook evenemangets sidor

.
Frågor kan riktas till era egna tutorer, Helsingfors: Mami (Ella) mami@shs.fi 040 8386 282 eller Vasa: Cami camilla.lehtinen@shs.fi 040 817 4847

VAD? Virtuellt Vimmel

VAR? Zoom

NÄR? 6.11.2020, kl. 18.00

TEMA? Halloween

Ifall ni samlas fysiskt:
Alla deltagare deltar i evenemang på eget ansvar och du som deltagare bedömer själv ifall du är bekväm att delta i ett socialt evenemang
Följande säkerhetsåtgärder har tagits för detta evenemang:
– Säkerhetsavstånd är möjliga att hålla, i annat fall rekommenderar vi starkt användning av mask. Vi rekommenderar också mask ifall du tar dig till platsen med allmänna fordon.
– Om du känner symptom, är sjuk eller om du har umgåtts med någon som har testat positiv för COVID-19 bör du inte delta fysiskt. Samma gäller ifall du har vistats utomlands inom två veckor innan evenemanget.
– Ladda ner Coronablinkern om du inte redan gjort det. Om den blinkar bör du inte delta fysiskt.- I fall du insjuknat i COVID-19 inom två veckor eller har symtom av viruset, ta symptomsbedöningstestet på omaolo.fi för att ta reda på ifall du bör ta corontatest och följ rådande anvisningar.
– Kolla shs.fi för mer information om evenemang på SHS