Rekrytering

Sök till Idrottskommittén!

Gillar du idrott, välmående och är intresserad att ordna idrottsevenemang tillsammans med ett engagerat team? Då är Idrottskommittén platsen för dig!

Idrottskommittén ordnar regelbundet mindre evenemang så som ”månadens svett” som alla Hankeiter är välkomna att delta i. Utöver dessa mindre evenemang ordnar vi också större evenemang i samarbete med andra föreningar och klubbar både inom och utanför SHS, så som till exempel Pinktober Charity Run, fotbollsturneringen Wappubowl och ishockeymatchen Academic Classic. I slutändan är det ändå era idéer som sätter gränserna för vad som kan ordnas!

Låter detta som något för dig? Skicka då in din fritt formulerade ansökan till ik.ansokan@shs.fi där du kort berättar om dig själv och varför just du skulle passa bra i IK. Lägg även gärna med en bild på dig i ansökan samt dina kontaktuppgifter. Skicka in din ansökan senast den 10.5 kl 23:59.

Tveka inte att ta kontakt med mig ifall det är något du undrar över. 

Vi ses på intervjun! 

Erika Andréasen 

Ordförande för Idrottskommittén 2024

erika.andreasen@shs.fi

045 268 3590