Nyheter

Sök till Programkommittén!

Älskar du också studielivet och alla dess härliga evenemang? Brinner du för att planera och förverkliga idéer tillsammans med ett engagerat och underbart team? Då är Programkommittén som gjord för dig! 

Som medlem i Programkommittén får du bli del av den sammansvetsade kommittén och ta del av livet som kåraktiv på SHS. Vi fixar, festar och förverkligar ett brett utbud av roliga evenemang. Genom medlemskap i kommittén får du alltså vara med och skapa både minnen och vänner för livet! 

Inför hösten har vi mycket roligt på gång, vi kommer dels att ordna de traditionsenliga succé-evenemangen Skojrejs, Gamylen och Goda Livet-middagen men lovar också att komma med någonting helt nytt och spännande!

Låter det här som någonting för dig? Sök då med till Programkommittén och upplev den unika kåraktiviteten – något du inte kommer ångra! Skicka in en fritt formulerad ansökan där du beskriver dig själv och varför just du skulle vara en bra medlem av kommittén till pk.ansokan@shs.fi senast 5.5.2024 vid midnatt. Bifoga även en rolig bild på dig samt kontaktuppgifter (mail & telefonnummer) i din ansökan. 

Om du har något du undrar över svarar jag gärna på frågor via mail, Instagram eller Facebook. Du kan såklart också rycka mig i ärmen i skolan! 

Jag ser fram emot att träffa dig på intervjun! 

Julia Melin 

Ordförande för Programkommittén 2024 

julia.melin@shs.fi

045 7837 4383