Arbetsannonser

Grant Thornton – Tax Trainees

Positionen kräver finska kunskaper, därför är även jobbannonsen på finska.

Grant Thorntonille Traineeksi?

Etsimme nyt joukkoomme Helsingin toimistolle tulevaisuuden ammattilaisia loistamaan, sillä meillä on paikka auki useammallekin Tax Traineelle! Haemme joukkoomme uusia osaajia aloittamaan sopimuksen mukaan syksyllä 2024. Työtehtävä on määräaikainen ja kestoltaan 4-6 kk. Tehtävä on osin osa-aikainen, mutta työtunnit voivat vaihdella työtilanteen sekä mahdollisten opintojen mukaan. Oletko innokas ja hyvät yhteistyötaidot omaava kauppa- tai oikeustieteiden opiskelija? Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä oppimaan verotusta ja yhtiöoikeutta organisaatioon, jossa keskiössä on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus sekä jokaisen työntekijän hyvinvointi. Meillä sinun työpanoksellasi on merkitystä- joka päivä. 

Mitä meillä pääsee tekemään?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälisiä ja monipuolisia yritys- ja henkilöverotukseen sekä yhtiöoikeuteen liittyviä tehtäviä. Toimeksiannoissa avustetaan ulkomaan ja kotimaan asiakkaita ja Grant Thorntonin muita toimistoja erilaisissa verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Työtehtävät vaihtelevat projektiluontoisista konsultointitoimeksiannoista veroilmoitusten valmisteluun. Pääset lisäksi avustamaan asiantuntijoita erilaisten toimeksiantojen hoitamisessa kuten selvitysten, vastineiden ja valituskirjelmien laatimisessa. Erityisesti keväisin työtehtäviin kuuluu tuloveroilmoitusten laatimista.

Millaista työkaveria etsimme?

Meille tärkeintä on, että olet avoin ja innokas oppimaan uutta. Reipas asenne ja innokkuus ottaa asioista itse selvää kantaa pitkälle. Tehtävässä tarvitaan oman työn organisointitaitoja, itsenäistä ja omatoimista työskentelytapaa sekä uusien asioiden ja ohjeiden omaksumiskykyä. Meillä ei kuitenkaan tarvitse jäädä yksin pohtimaan asioita, kunhan vain rohkeasti kysyy apua työkaverilta. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat työssä tärkeitä, sillä tulet työskentelemään tiiviisti sekä työkavereiden että asiakkaiden kanssa.

1.–3. vuoden kauppa- tai oikeustieteiden opinnot ovat edellytyksenä tehtävässä toimimisessa. Arvostamme suoritettuja laskentatoimen ja vero-oikeuden opintoja. Hyvä MS Office-ohjelmien osaaminen (erityisesti Excel) ovat tarpeellisia taitoja.

Jotta pääset hyvään alkuun työssä, on tärkeää, että sinulla on jotakin edeltävää työkokemusta – alalla tai työtehtävällä ei ole väliä – sillä arvostamme yleisiä työelämä- ja työntekijätaitoja. Mikäli sinulla on kokemusta työskentelystä erityisesti Verohallinnossa, asianajotoimistossa tai tilintarkastusyhteisössä, on se ehdottomasti plussaa!

Organisaatiomme kuuluu kansainväliseen Grant Thornton-ketjuun ja monet asiakkaistamme ovat kansainvälisiä, mistä syystä sujuva englanti on oltava hallussa. Muutoin pärjäät hyvin suomen kielellä. Jos ruotsi sujuu, katsotaan se eduksi.

Miksi valita meidät?

Grant Thorntonin Tax Traineena saat erinomaisen pohjan veroasiantuntijan urallesi. Pääset näkemään paljon käytännön työelämän esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön. Monipuoliset toimeksiannot takaavat, että saat kattavan kuvan verotuksen kokonaisuudesta. Pääset osaksi mukavaa tiimiä ja oppimaan kollegoiltasi.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme pääosin tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja -kulttuuriamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin ja koemme tärkeäksi, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen yhteisön, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Joko kiinnostuit?

Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää! Voit lähettää työhakemuksen meille oheisen linkin kautta 8.5.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tax Partner Jan-Erik Rae puh +358 400 642 467. Voit tutustua tarkemmin Grant Thorntoniin kotisivujemme kautta tai Linkedin-profiilimme kautta ja arkeemme pääset kurkistamaan Instagramista.

Järjestämme 23.4.2024 klo 17:00-18:30 toimistollamme opiskelija-afterit, johon kaikki Grant Thorntonista kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita. Tilaisuudessa pääset kuulemaan lisää Grant Thorntonilla työskentelystä, traineeohjelmasta sekä tapaamaan ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, joista osa on aloittanut uransa meillä traineena. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.