Rekrytering

Årsfestkommittén 2025 söker en vice ordförande!

Är du en ansvarsfull, engagerad och social person som gärna tar dig an nya utmaningar? Då ska du söka till vice ordförande i Årsfestkommittén 2025! Som vice ordförande arbetar du tillsammans med ordförande för att organisera och leda verksamheten, välja de nya medlemmarna och säkerställa att också SHS CXVI blir universums bästa fest. Arbetet är tidskrävande och innebär ett stort ansvar, men är i gengäld väldigt utvecklande och fantastiskt roligt!

Skicka din fritt formulerade ansökan till årsfestkommitténs ordförande Paukka Haarala per e-post senast 17.4.2024 kl 23.59. Berätta lite kort om dig själv och vad som gör dig till en bra vice ordförande. Ansökan bör innehålla kontaktuppgifter. Diskussioner hålls löpande under och efter ansökningsperioden. Observera att uppdraget kräver flytande svenskkunskaper.

Eventuella frågor kan riktas till mig per e-post, pauliina.haarala@shs.fi, eller Whatsapp 0400 012654.