Rekrytering

Sök till Gulnäbbskommittén 2024!

Fick du inte nog av en gulishöst och vill uppleva den på nytt samtidigt som du välkomnar höstens gulisar på bästa sätt? Är du social, ansvarstagande  och redo för ett kul och viktigt uppdrag? Då ska du söka till Gekko 2024!

Som tutor får du äran att introducera höstens gulisar till SHS, Hanken och Finlands bästa studieliv! Gulnäbbskommittén har ett tätt samarbete med den nya kommittén Freshers Committee som har ansvar för de engelskspråkiga studerandena. Din uppgift går ut på att stödja och hjälpa gulisarna samt ordna evenemang under hösten tillsammans med ditt tutorpar och resten av Gulnäbbskommittén! Arbetet innebär ett stort ansvar och är någorlunda tidskrävande, men är i gengäld väldigt utvecklande och du får vänner och minnen för livet. 

Ansökan öppnar 5.3 och skickas per e-post till tutoransokan@shs.fi.  Skicka in din ansökan senast den 15.3 klockan 23:59. Observera att uppdraget kräver svenskkunskaper. Notera också att du kommer kunna söka till både Gekko och Freshers samtidigt.

Din ansökan får vara fritt formulerad, men gärna kort och koncis. Vi vill ha din ansökan i pdf-format, namnge filen “efternamn.förnamn.pdf”

I ansökan bör följande inkluderas:

  • Om du söker till bara Gekko eller också till Freshers committee
  • En bild på dig
  • Kontaktuppgifter (telefon och e-post)
  • Ett par motiveringar om varför just du skulle vara en bra tutor
  • En fun fact om dig själv

Information gällande din ansökan kommer till den e-post du skickat din ansökan ifrån, så se till att läsa den med jämna mellanrum!  Vi kommer att börja intervjua från och med den 12.3. Du får mer information om intervjun efter mottagande av ansökan. Samtliga kandidater bjuds in till intervju.

Ifall du har några frågor kring ansökan eller Gekko kan du vara i kontakt med Gulnäbbskommitténs ordförande Erik Carlhielm per telefon 040 1300 525 eller epost erik.carlhielm@shs.fi. Frågor kring Freshers kan riktas till Freshers committées ordförande Ellen Lönnqvist per telefon 044 3038 105 eller epost ellen.lonnqvist@shs.fi

Vi ses på intervjun!