Rekrytering

Freshers Committee söker tutorer för hösten 2024!

Vill du vara med och skapa något helt nytt och unikt på SHS och uppleva en gulishöst pånytt med en liten “twist”? Är du social, redo för nya utmaningar, vill lära känna nya människor och skapa minnen för livet med en grupp fantastiska tutorer? Då är Freshers Committee något för dig!

För första gången någonsin söker den nyinstiftade kommittén Freshers Committee tutorer för hösten 2024. Som tutor får du äran att introducera de nya engelskspråkiga gulisarna till SHS, Hanken och Finlands bästa studieliv! FC har ett tätt samarbete med Gekko och båda kommittéerna har samma huvuduppgift att välkomna de nya studerandena. Som tutor i FC är din viktigaste uppgift att stödja och hjälpa gulisarna, ordna evenemang och ha det roligt. FC kombinerar det bästa av Gekko och EC! Du får en otroligt fin chans att få ta del av gemensamma aktiviteter och skapa alldeles nya evenemang! Visst låter det inte roligt? Att vara tutor är en någorlunda tidskrävande men ärofylld uppgift som uppskattas av alla, men speciellt gulisarna. Notera också att du kommer kunna söka till både Freshers och Gekko eller till någondera, beslutet är upp till dig, men kom ihåg att nämna det i din ansökan. 

Jag söker också en vice ordförande bland tutorerna, det betyder att man fungerar både som tutor och som Mamis högra hand men är inte en teammedlem. Du får gärna skriva i din ansökan ifall du är intresserad av denna post.

Ansökan öppnar 5.3 och skickas per e-post till tutoransokan@shs.fi. Skicka in din ansökan senast den 15.3 klockan 23:59. Vänligen notera att denna post kräver kunskaper i engelska.

Ansökan får vara fritt formulerad, men gärna kort och koncis. Skicka den i pdf-format och namnge den efternamn.förnamn.pdf. Jag önskar också att följande saker inkluderas i ansökan:

  • Om du bara söker till Freshers eller också till Gekko
  • En bild på dig
  • Kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer)
  • Kort om hurdan person du är och varför du skulle vara en bra tutor
  • Din bästa evenemangsidé för Freshers Committee
  • En fun fact om dig själv!

Information gällande din ansökan kommer till den e-post du skickat din ansökan ifrån, så se till att läsa den med jämna mellanrum!  Vi kommer att börja intervjua från och med den 12.3. Du får mera information om intervjun efter mottagande av ansökan. Samtliga kandidater bjuds in till intervju.

Ifall du har frågor gällande FC eller tvekar ifall du borde skicka in en ansökan så får du med låg tröskel kontakta Mami Ellen Lönnqvist per telefon (whatsapp, textmeddelande eller ringa) 044 3038105 eller per e-post: ellen.lonnqvist@shs.fi. Du får också rycka mig i ärmen på skolan ifall du har frågor! Vid frågor gällande Gekko får du kontakta Gulnäbbskommitténs ordförande Erik Carlhielm (040 1300525 eller e-post erik.carlhielm@shs.fi

Hoppas vi ses på intervjun <3