Rekrytering

Gulnäbbskommittén 2024 söker en vice ordförande!

Är du en ansvarsfull, engagerad och social person som gärna tar dig an nya utmaningar? Då ska du söka till vice ordförande i Gulnäbbskommittén 2024! Som vice ordförande arbetar du i Gulnäbbskommitténs presidium tillsammans med ordförande och Freshers committees ordförande för att organisera och leda verksamheten, välja de nya tutorerna och säkerställa att också detta årets gulisar får den bästa möjliga starten på studierna. Arbetet är tidskrävande och innebär ett stort ansvar, men är i gengäld väldigt utvecklande och fantastiskt roligt!

Skicka din fritt formulerade ansökan till Gulnäbbskommitténs ordförande (Papi) Erik Carlhielm per e-post senast 28.2 23.59. Berätta lite kort om dig själv och vad som gör dig till en bra vice ordförande. Ansökan bör innehålla kontaktuppgifter och gärna en rolig bild. Diskussioner hålls löpande under och efter ansökningsperioden. Observera att uppdraget kräver flytande svenskkunskaper.

Eventuella frågor kan riktas till mig per e-post, erik.carlhielm@shs.fi, eller Whatsapp 040 1300 525.