Nyheter

Sök till Masters’ Committee våren 2024!

Masters’ Committee söker nya medlemmar! Om du studerar på dina magisterår under våren 2024 är du välkommen att söka!

Ansökningstiden är öppen tills 1.12 kl 23.59.

Ansökningsblankett: https://forms.gle/yUxYrRCPCXN14smo7

För att ansöka, fyll i ansökningsblanketten ovan med mer praktisk information angående ansökningsprocessen. Om du har frågor kan du kontakta MC Ordförande David på david.gripenberg@shs.fi eller +358505187618.

Vad är MC?

MC är en trevlig grupp bestående av 21 medlemmar med målet att göra magistersstuderandens sista år på Hanken så oförglömliga som möjligt! Detta gör vi genom att ordna evenemang som sitzer, pub-crawls, picknickar, afterworks och mycket mer! Våra evenemang går på engelska och det är även vårt interna språk, eftersom flera av våra medlemmar är av utländsk härkomst. Vi är en välkomnande grupp människor, under hösten fungerar MCs medlemmar även som tutorer för de nykomna magisterstuderandena.

Om du har något du funderar över, så får du gärna kontakta David eller någon annan av de nuvarande medlemmarna för mera information!