Nyheter

Gulnäbbskommittén 2023 rekryterar!

Fick du inte nog av en gulishöst? Söker du en once in a lifetime experience? Vill du uppleva hur en otrolig gruppanda tar sin form, samtidigt som du lär dig känna nya och utan tvivel fantastiska människor? Då är Gekko något för dig!

Gulnäbbskommittén 2023 söker nu tutorer för den kommande hösten! Som tutor får du den stora äran att introducera de nya gulnäbbarna till såväl studierna som studielivet samt med ditt tutorpar ta dig an att leda en egen gulisgrupp. Som tutor blir din viktigaste uppgift att stödja och hjälpa gulisarna, du minns säkert hur främmande allt kändes till en början? Som en morot till allt arbete ordnas det en hel del gemensamma aktiviteter och du får ta del av en härligt fin grupp som formas under året.

Ansökan öppnar den 8 mars 2023 och skickas in per e-post till gekko@shs.fi. Skicka in din ansökan senast den 26 mars 2022, kl. 23.59!

Din ansökan får vara fritt formulerad, men gärna kort och koncis. Märk också att ansökan ska skickas i .pdf-format, namnge filen “efternamn_förnamn.pdf”

Dessutom ska också följande inkluderas:

  • En bild på dig
  • Kontaktuppgifter (telefon och e-post)
  • Kort om hurudan person du är
  • Ett par motiveringar om varför just du skulle vara en bra tutor
  • En rolig vits!

Information gällande din ansökan kommer till den e-post du skickat din ansökan ifrån, så se till att läsa den med jämna mellanrum! 

Vi kommer att börja intervjuerna en vecka innan ansökningsperioden tar slut, dessa kommer det mera information om efter mottagande av ansökan. Samtliga kandidater bjuds in på intervju.

Ifall frågor uppstår eller du annars har något du gärna vill tala om är det fritt fram att kontakta Papi Jesper per telefon: 040 9313605 eller e-post: jesper.rajakangas@shs.fi. Råkar du se mig i skolan och har något ärende är det självklart uppskattat att rycka mig i ärmen, annars ses vi senast på intervjun!

Lycka till!