Nyheter

Sök till Gulnäbbskommitténs vice ordförande 2023!

Papi söker vice!


Är du en ansvarsfull, engagerad och social person som inte är rädd för nya utmaningar? Vill du hjälpa nästa års gulisar komma igång med sina studier och hitta sin plats i studielivet, samt stöda tutorerna i sina olika uppgifter? Sök då till posten som Gulnäbbskommitténs vice ordförande 2023!


Som vice ordförande får du tillsammans med ordförande välja de nya tutorerna, organisera tutorskolning och vara med om att garantera nästa års gulisar den bästa möjliga starten på sin studietid. Det är en tidskrävande och ansvarsfull post, men du kommer garanterat att ha ett oförglömligt år tillsammans med kommittén och de nya gulisarna!


Skicka in din ansökan till Papi Jesper Rajakangas per e-post: jesper.rajakangas@shs.fi senast den 1 mars 2023 klockan 23.59!

I den fritt ormulerade ansökan får du gärna berätta lite om dig själv och varför just du skulle passa som vice ordförande. Ansökan ska också innehålla dina kontaktuppgifter och gärna en bild på dig. Strax efter ansökningsperioden hålls egna intervjutillfällen med samtliga sökande.


Ifall du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta Jesper t.ex. via e-post eller Whatsapp (föredras): 040 931 3605.