Mötesreferat

Mötesreferat för styrelsemöte 4/2019

Svenska Handelshögskolans Studentkår
Mötesreferat för styrelsemöte 4/2019
Plats: SEB, Sanduddsgatan 7 A, II våningen
Tid: 15.02.2019 kl. 11:42
 
Närvarande:
Andreas Lindén, Ingrid Bärlund, Julius Tallqvist, Nicolina Massa, Jerker Törnqvist, William Stjernberg, Ellen Wulff, Kristiane Width
Frånvarande:
Emilia Hattula
 
Styrelsen beslöt om följande ärenden under mötet:
– Linus Nyman valdes till årets föreläsare 2018
– Julius Tallqvist valdes till medlem av arbetsgruppen Assurance of Learning
– Eva Tanskanen valdes till kvartalets (4) Hankeit
– Styrelsen har beviljat projektbidrag till IK och Hankski
– Styrelsen utdelade ett portförbud till individ som uppfört sig illegalt på Casa. Portförbudet gäller anläggningen Casa Academica, och gäller fram till 30.09.2019.
 
Styrelsens aktiviteter:
– Styrelsen har deltagit i FSF:s öppningsseminarium
– Styrelsen har deltagit i förtroendevaldas utbildning
– Ingrid Bärlund har arrangerat ordförande kick-off för klubbar och kommittéer, och har även möjliggjort sortering på kåren
– Emilia Hattula har deltagit i ett möte med KY angående Nordic Forum. Hon har även deltagit i HOAS infotillfälle, WSC:s möte, och skypat med Nordic Board.
– Nicolina Massa har träffats med INK:s ordförande Elisabeth, och diskuterat problem som berör SHS hemsida. Hon har även haft ett möte med Vanessa från ÅFK där de diskuterade om marknadsföringen under årsfestsveckan. Nicolina har också deltagit i ett möte angående valdebatten som SHS är med och ordnar.
– Jerker Törnqvist har mejlat med KSO angående ismaskinen, och visat läckaget på femte våningen för renoveraren. Han har även bekräftat att kårens WC är fixad.
– Julius Tallqvist har haft sitt första möte med UU, och har deltagit i SSI Studeltledarseminarium. Han har även träffats med programdirektör Maria Holmlund-Rytkönen, och skypat med prefekt Peter Björk. Årets föreläsare- omröstningen är avslutad, och Julius kom fram med en rekommendation.
– Ellen Wulff har deltagit i UU:s första möte, och gjorde Emilia Hattula sällskap på WSC:s möte. Hon har även haft ett möte med TF och Stud.Org. angående valdebatten som SHS ordnar tillsammans med dessa. Under mötet fastställdes datumet för debatten: 25.03.2019. Ellen har också deltagit i e2:s infotillfälle, vilket angick riksdagsvalet.  
– William Stjernberg har träffat Mandatum Life angående möjligt samarbete, samt haft möte med PwC och BearingPoint. William har även haft NU möte, och införskaffat spons för Hanken Fashion Night och Wappubowl.
 
Övriga ärenden:
– Jerker Törnqvist avlägsnade sig från mötet 12.06
– William Stjernberg avlägsnade sig från mötet 12:33
 
Mötet avslutades 12:45