Blogg

SHS får ny hemsida

Under år 2017 har Studentkåren förnyat sin hemsida, som nu lanserades måndagen den 6.11. Under vecka 45 kommer allt material att laddas upp, och alla ”buggar” kommer att fixas. Så ifall du märker att någonting inte fungerar som det skall, eller du anser att någonting viktigt saknas – kontakta styrelsen@shs.fi så kan fi lösa detta! 
Orsaken till att SHS.fi förnyades, var att den gamla sidan varken fungerade ändamålsenligt för de som ville ladda upp innehåll, eller de som aktivt besökte sidan för att hitta innehåll. Eftersom att människorna på kåren kommer och går i en hastig takt behövdes en hemsida som är enkel att lära sig och att ge vidare till sina efterträdare. Nu har en simplare version sammanställts, med syfte att göra navigeringen och uppehållet enklare.
Ifall ni hittar fel i sidan – kontakta oss ASAP så vi kan fixa detta. Tack!