Women’s Career Society

Fyra ambitiösa Hankeiter grundade Women’s Career Society år 2019 och idag fungerar WCS som ett nätverk för kvinnliga ekonomistuderande och teknologer som vill inspireras och få stöd inför deras karriär. WCS är en förening för studeranden på både Hanken och Aalto universitetet oavsett huvudämne eller antal år av avlagda studier.

Tillsammans med studeranden är målet att minska könsskillnaderna i ledarskapspositioner och WCS strävar efter att förena, stärka och inspirera begåvade individer. Vi tror starkt på att inspiration, kunskap och förebilder är avgörande för att skapa en mer jämlik affärsvärld.

WCS ordnar evenemang för studerande både självständigt och i samarbete med företagspartners. Evenemangen varierar från paneldiskussioner till workshops och after works. Genom inspirerande ämnen, skapas en rolig och interaktiv miljö för studeranden att utvidga sitt nätverk och träffa likasinnade personer. WCS har syftet att motivera studeranden genom att presentera karriärmöjligheter och lyfta fram förebilder genom våra olika kanaler.

Håll utkik för våra kommande evenemang genom att följa våra sociala medier!

Kontaktuppgifter: contact@wcs.live

Instagram

Linkedin

Facebook