Job posts

Grant Thornton – Transaction Advisory Trainee

This position requires Finnish language skills, therefore the job advertisement is also in Finnish.

Grant Thorntonille Traineeksi?

Etsimme nyt joukkoomme Helsingin toimistolle tulevaisuuden ammattilaisia loistamaan, sillä meillä on paikka auki Transaction Advisory Traineelle! Haemme joukkoomme uutta osaajaa aloittamaan sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2024. Tehtävä on osa-aikainen 3–5 päivää viikossa sekä määräaikainen, kestoltaan n. 6 kk (sovitaan tarkemmin erikseen). 

Oletko innokas ja hyvät yhteistyötaidot omaava kauppatieteiden opiskelija? Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä työskentelemään Due Diligence -projekteissa ja mahdollisesti muissa neuvontapalveluiden toimeksiannoissa organisaatioon, jossa keskiössä on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus sekä jokaisen työntekijän hyvinvointi. Meillä sinun työpanoksellasi on merkitystä – joka päivä.  

Mitä meillä pääsee tekemään?

Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään Due Diligence -projekteissa ja mahdollisesti muissa neuvontapalveluiden toimeksiannoissa. Toimeksiannoissa avustamme sekä kotimaisia että ulkomaisia asiakkaita, eli saat kokemusta myös kansainvälisistä toimeksiannoista. Pääset näkemään laajoja kokonaisuuksia irrallisten tehtävänantojen sijaan ja saat vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia ensimmäisestä päivästä lähtien. 

Tarjoamme

Mahdollisuuden kehittää osaamistasi yritysjärjestelyiden parissa osana dynaamista ja asiantuntevaa tiimiä
Matalan hierarkian ja joustavan organisaation
Hyvän ja kannustavan työilmapiirin

Työtehtävät

Taloudellisissa Due Diligence -projekteissa ja mahdollisesti muissa neuvontapalvelujen toimeksiannoissa avustaminen
Taloudellisen informaation kerääminen, jäsentely ja analysointi
Esitysten valmistelu projektien tueksi
Yhteisten työkalujen ja prosessien kehittäminen
Millaista työkaveria etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on:

Kaupallisen alan koulutustausta (vähintään kandidaatin tutkinto suoritettu ja opinnot loppuvaiheessa)
Kiinnostusta yritysmaailmaan, yritysten analysointiin ja tilinpäätöksiin
Excelin ja PowerPointin erinomainen hallinta
Hyvät vuorovaikutustaidot
Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksi katsomme mahdollisen aiemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä sekä ruotsin kielen taidon
Etsimämme henkilö on:

Analyyttinen ja ratkaisukeskeinen
Oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen
Joustava
Erinomainen tiimityöskentelijä

Miksi valita meidät?

Grant Thorntonin Transaction Advisory Traineena saat erinomaisen pohjan urallesi. Pääset näkemään paljon käytännön työelämän esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön. Monipuoliset tehtävät takaavat, että saat kattavan kuvan neuvontapalveluiden kokonaisuudesta. Pääset osaksi mukavaa tiimiä ja oppimaan kollegoiltasi.

Grant Thorntonilla olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Mutkattomuus on tärkeää arjessamme ja se tarkoittaa joustavuutta, avoimuutta ja luottamusta. Työskentelemme pääosin tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää olla erinomainen työpaikka ja kehitämme työtapojamme ja -kulttuuriamme jatkuvasti. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin ja koemme tärkeäksi, että jokainen voi rakentaa meillä omannäköistään uraa. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista, kansainvälisen yhteisön, hyvät työsuhde-edut, viihtyisät uudet toimitilat, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Joko kiinnostuit?

Hienoa, sillä me haluamme kuulla sinusta lisää! Voit lähettää työhakemuksen meille oheisen linkin kautta 8.5.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-15 Manager Juuso Kivikoski puh +358 50 441 1388. Voit tutustua tarkemmin Grant Thorntoniin kotisivujemme tai Linkedin-profiilimme kautta ja arkeemme pääset kurkistamaan Instagramista.

Järjestämme 23.4.2024 klo 17:00-18:30 toimistollamme opiskelija-afterit, johon kaikki Grant Thorntonista kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita. Tilaisuudessa pääset kuulemaan lisää Grant Thorntonilla työskentelystä, traineeohjelmasta sekä tapaamaan ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, joista osa on aloittanut uransa meillä traineena. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.