Evenemang

Panel Discussion about Sexual Wellness

I samband med Välmåendeveckan och på grund av den stora efterfrågan anordnar SHS en paneldiskussion om sexuellt välbefinnande och sexuellt välmående! 🙌🏼


Välmåendeveckans koncept har utökats jämfört med tidigare år. Förutom fysiskt och psykiskt välmående fokuserar vi även på sexuellt välmående, utöver t.ex. ekonomiskt och socialt välmående.

Vad är egentligen sexuellt välmående? Hur skapar man ett tryggt utrymme för sexuella och könsrelaterade minoriteter? Varför är god ”allyship” viktigt? Delta i paneldiskussionen för att ta reda på det!


Bland paneldeltagarna finns olika experter på sexuellt välbefinnande, så du får lära dig hur du kan främja ditt eget välbefinnande inom sexualitet. Paneldeltagarna delar också med sig av sina personliga erfarenheter och professionella tips i frågan.


Panelen hålls live på Hanken (festsalen) torsdagen den 6.10.2022 kl. 18.00. Håll ögonen öppna för avslöjandet av paneldeltagarna under de kommande veckorna!


Om du föredrar att följa diskussionen via en livestream i stället kan du se den via föranmälningslänken.

Du kan ställa anonyma frågor i förväg här: https://forms.gle/87X8SSBmGf9YrRZAA och förregistrera dig via denna länk: https://forms.gle/XyLPJvHtVPkhqNq97.

VAD? Paneldiskussion om sexuellt välbefinnande och sexuell hälsa
NÄR? Torsdag 6.20200 kl. 17:30
VARFÖR? För att lära dig mer om hur du kan förbättra ditt sexuella välbefinnande och hur du kan vara en bra allierad för sexuella minoriteter.
VAR? Samlingssalen på Hanken & Online (genom förhandsregistrering)
HUR? Gratis!