Evenemang

Online Workshop: Ångest som en del av vardagen med Pippi Blomqvist och SHVS

Ångest. Känslan som alla har, men som få pratar om. Trots sin nödvändighet för många mänskliga funktioner sätter det käppar i hjulen då det blir för mycket.I den här online workshopen lär du dig om vad ångest är, varför vi upplever det och hur vi kan behandla det.

Under Ångest som en del av vardagen berättar Pia ’Pippi’ Blomqvist om hur man kan förvandla sin ångest till en drivkraft. Hon behandlar bland annat ångest relaterat till prestationer, psykisk ohälsa och trauma, samt delar med sig av sina erfarenheter kring dem med ärliga exempel. Under workshopen får du lära dig konkreta verktyg och metoder som hjälper dig som lider av ångest eller är närstående. Deltagarna har möjlighet att ställa frågor anonymt både före, under och efter workshopen.

När: Fredagen 1.4 kl. 14.00
Var: Microsoft Teams
Vem: Alla SHS medlemmar
Varför: För att ta del av ärliga erfarenheter, kollegialt stöd och konkreta verktyg för att handskas med ångest


Länk till anmälan: https://forms.gle/NacaUUY3rapYLSNSA

OBS! Evenemanget är på svenska.

Pia ’Pippi’ Blomqvist är socialpolitiskt ansvarig inom SHS styrelse för 2022, graduskribent vid Svenska Handelshögskolan och entreprenör inom podcastvärlden. Hennes resa genom mental ohälsa rör vid bland annat paniksyndrom, depression och ADHD, och nu vill hon hjälpa andra på samma väg. Om du vill bekanta dig med Pippi på förhand hittar du henne på Instagram @pippiblomqvist och på LinkedIn /blomqvistpia/.