Event

Feel good- brunch!

Kom och ta en paus från vardagen med Programkommittén!Som en del av SHS välmåendevecka bjuder PK nu in alla SHS medlemmar till en avslappnande feel good -brunch! Inga speciella förberedelser krävs, vi bjuder på gott sällskap & ätbart som passar temat.

På brunchen kommer SHS StödHankeiter att presentera sig och berätta lite om sin verksamhet. På plats har vi även författaren Michaela von Kügelgen, som kommer att berätta om sin roman Nationen. Under brunchen har du också möjligheten att köpa boken för ett förmånligare pris! Läs mer om boken här: https://www.forlaget.com/bocker/nationen/

Anmälan till evenemanget publiceras i eventet senare!

När? Fredagen den 9.10, kl. 11-13
Var? CasaFrågor? Kontakta Frida Sande
(frida.sande@shs.fi // 045 113 2515)OBS!
– Alla deltagare deltar i evenemang på eget ansvar och du som deltagare bedömer själv ifall du är bekväm att delta i ett socialt evenemang
– Säkerhetsåtgärder har tagits i bruk i form av säkerhetsavstånd, handhygien mm. Vi rekommenderar också användningen av ansiktsmask under evenemanget.
– Om du känner symptom, är sjuk eller om du har umgåtts med någon som har testat positiv för COVID-19 bör du inte delta på evenemanget.​ Samma gäller ifall du har ​vistats utomlands inom två veckor innan evenemanget.
– I fall du insjuknat i COVID-19 inom två veckor eller har symtom av viruset, ta symptomsbedöningstestet på
omaolo.fi för att ta reda på ifall du bör ta corontatest och följ rådande anvisningar.
– Kolla shs.fi för mer information om evenemang på SHS