Arbetsannonser

IB söker butikschef

Vi söker nu en engagerad och motiverad butikschef för att leda och utveckla vår verksamhet på Intressebyrån. Som butikschef kommer du att ha ansvar för att sköta den löpande verksamheten, bland annat beställningar, fakturering och kundtjänst. Utöver detta även hantering av bokhandel och kopieringstjänster. Butikschefen bistår även bolagets styrelse i arbetet med produktutveckling, marknadsföring, prissättning, bokföring samt andra administrativa ärenden. 

Vem är vi?

Intressebyrån är en bokhandel på Hanken i Helsingfors som erbjuder bokhandels produkter och tjänster samt övriga produkter och tjänster som det finns en efterfrågan för bland vår kundbas. Vår kundbas består av Hankens personal och studerande samt utomstående kunder.

Bokhandeln ägs och drivs av Hankens Studentkår SHS. Som den enda anställda på ett litet företag får du en ypperlig chans att lära dig hur ett företag fungerar. Bolagets styrelse finns ändå alltid till som hjälp då du behöver.

Vad vi förväntar oss av dig:

  • Förmåga att arbeta självständigt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska 
  • Goda kunskaper i kundtjänst
  • Ingen tidigare erfarenhet krävs men ses som en merit

Vad vi erbjuder:

  • Värdefull erfarenhet av företagsledning
  • En trevlig finlandssvensk arbetsmiljö
  • Ett flexibelt deltidsjobb 
  • Ett mångsidigt och lärorikt jobb

Arbetsvillkor:

Arbetstiden är 20-25 timmar i veckan enligt överenskommelse. Under januari, juni och augusti är arbetstimmarna lägre och juli är ledigt. 

Lönen är 12-16€ i timmen enligt tidigare erfarenhet.

Arbetet börjar den 1 augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Ansökan sker genom att skicka din CV samt ett motivationsbrev till jonatan.stenberg@shs.fi. Ansökningsperioden stänger den 14 juli men vi håller intervjuer fortlöpande och beslutar om anställning då vi hittat en lämplig kandidat.

Tveka inte att vara i kontakt ifall du har vad som helst för frågor angående jobbet.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Jonatan Stenberg

Intressebyrån Styrelseordförande

jonatan.stenberg@shs.fi

+358 40 7070750