Arbetsannonser

Öppna positioner på EY

Positioner kräver finska kunskaper.

Trainee inom revision till vårt kontor i Vasa

EY | Jobs and CareersYello Enterprise

Är du intresserad av att fördjupa ditt kunnande genom att jobba med revision? EY söker nu motiverad Audit Trainees till vårt kontor i Vasa med start under hösten 2024 enligt överenskommelse. Om du har en god anda för teamwork och du är utåtriktad person med positiv inställning mot varierande uppgifter, läs mer och ansök senast 22.4.2024!

Trainee inom revision till vårt kontor i Jakobstad

EY | Jobs and CareersYello Enterprise

Vill du arbeta som Audit trainee i vårt framgångsrika team av erfarna kollegor? EY söker nu motiverad Audit Trainees till vårt kontor i Jakobstad med start under hösten 2024 enligt överenskommelse. Om du har en god anda för teamwork och du är utåtriktad person med positiv inställning mot varierande uppgifter, läs mer och ansök senast 22.4.2024!

Revisionspraktikant till kontoret i Karleby

EY | Jobb och karriärYello Enterprise

Är du intresserad av ett jobb där du kan arbeta med ett team för att överträffa kundernas förväntningar? EY söker en Audit Trainee till sitt kontor i Karleby för att utveckla och fördjupa dina färdigheter som en del av ett professionellt team.Om du känner igen dig, sök nu eller senast den 22 april 2024!

Revisionspraktikant till kontoret i Seinäjoki

EY | Jobb och karriärYello Enterprise

Vill du arbeta i en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö inom revisionsbranschen? EY söker en revisionstrainee till sitt kontor i Seinäjoki för att utveckla och fördjupa dina kunskaper som en del av ett professionellt team. Om du känner igen dig, ansök nu eller senast den 22.4.2024!