Nyheter

Sök till Idrottskommittén!

Är du en glad och engagerad person med ett intresse för idrott och välmående? Vill du vara med och ordna evenemang tillsammans med andra likasinnade och samtidigt få nya vänner inom studentkåren och hos våra vänföreningar? Då är Idrottskommittén platsen för dig!

Idrottskommittén ordnar regelbundet mindre evenemang så som ”månadens svett” som alla Hankeiter är välkomna att delta i. Under åren har vi ordnat allt från brändboll till vandring i Noux och Megazone. Utöver dessa mindre evenemang ordnar vi också större evenemang i samarbete med andra föreningar och klubbar både inom och utanför SHS, så som till exempel Pinktober Charity Run, fotbollsturneringen Wappubowl och ishockeymatchen Academic Classic. I slutändan är det ändå era idéer som sätter gränserna för vad som kan ordnas!

Låter detta som något för dig? Skicka då in din fritt formulerade ansökan till ik.ansokan@shs.fi där du kort berättar om dig själv och varför just du skulle passa bra i IK. Lägg även gärna med en sportig bild på dig i ansökan samt dina kontaktuppgifter. Skicka in din ansökan senast den 2.12 kl 23:59.

Tveka inte att kontakta mig ifall att det är något du undrar över.

Vi ses på intervjun<3

Mvh,

Moa Lindqvist

Idrottskommitténs ordförande 2024

moa.lindqvist@shs.fi