Nyheter

Exchange Committee söker nya medlemmar!

Är du engagerad, glad och intresserad av att bli tutor för Hankens utisar våren 2024? Har du tid att festa, resa och ordna evenemang med en grupp av tutorer vid sidan om studierna? Då är det just dig som EC söker!

Som EC tutor får du välkomna våra utbytesstuderande på flygfältet och visa dem sitt nya hem, ordna sitzer, barrundor och andra roliga evenemang längs med terminen samt umgås med studerande från hela världen! EC ordnar dessutom resor i alla fall till Lappland, Tallinn och Stockholm. Genom att vara med i EC blir du en del av en härlig gemenskap, får nya vänner från både Hanken och hela världen samt får en strålande möjlighet att öva upp dina språkkunskaper.

Låter detta som något för dig? Skicka då in en fritt formulerad ansökan där du beskriver dig själv och varför just du skulle vara en bra utis-tutor, samt ett foto och kontaktuppgifter till ec.ansokan@shs.fi.

Observera att tutorskapet kör igång då utisarna anländer, dvs. redan en vecka innan själva höstterminen börjar. Vi hoppas att du kan vara med från början!

Tveka inte att kontakta mig via e-mail eller Facebook om det är något du undrar över. Du kan även kontakta någon av EC:iterna om du har fler frågor!

Skicka in din ansökan SENAST söndagen den 3.12. Ansökan stänger vid midnatt. Intervjuerna hålls varefter ansökningarna kommer in.

Jag ser fram emot att träffa dig på intervjun!

Alina Hellström
Exchange Committee Ordförande 2024
alina.hellstrom@shs.fi