Arbetsannonser

Lediganslående – vikariat för generalsekreterare för Svenska handelshögskolans studentkår

Sök till vikarie för generalsekreterare för Svenska handelshögskolans studentkår till perioden 1.2.2024-31.12.2024!

Vi rekryterar nu en samhällsintresserad person till en ungdomlig och rolig arbetsplats, där det finns stora möjligheter att själv utforma sin arbetsbild och utveckla sitt nätverk samt kunnande inom arbetslivet.

Som vikarie för generalsekreterare fungerar du som mötessekreterare för studentkårens diverse olika organ. Du jobbar tätt tillsammans med styrelsen, fullmäktige och övriga förtroendevalda samt fungerar som ett stöd inom studentkåren. Du bereder ärenden och sköter kontakter med myndigheter, politiker samt andra studentkårer i Finland och Norden. Du ansvarar också för studentkårens dokumenthantering, arkivering och GDPR-process. Generalsekreteraren sköter även studentkårens administrativa uppgifter och ser till att den operativa verksamheten upprätthålls.

Som vikarie för generalsekreterare är du studentkårens enda heltidsanställda. På studentkåren jobbar också en ekonomi- och förvaltningssekretererare som du som generalsekreterare fungerar som förman för. Till exempel har du hand om ekonomiprocesserna i samarbete med ekonomi- och förvaltningssekreteraren samt upprätthåller kontakter till studentkårens intressenter. 

Vi söker en person som är intresserad av samhällsfrågor och högskolepolitik. Kunskap inom ekonomi, förvaltning och juridik är meriterande. Du bör vara intresserad av att arbeta på en allmännyttig organisation som arbetar för studerandes bästa. Vi förutsätter att du uttrycker dig obehindrat på svenska, finska och engelska.

Som person bör du vara utåtriktad, självständig, initiativtagande och nyfiken och trivas i en ungdomlig miljö. Vi erbjuder en heltidstjänst för perioden 1.2.2024-31.12.2024 i en flexibel miljö. Till tjänsten hör sporadiska arbetsresor (inrikes) och en del kvällsarbete. Du får arbeta i en dynamisk och avslappnad miljö och bygga upp ett nätverk både inom den finlandssvenska och den finska sfären.

Vi ser det som önskvärt att påbörja detta uppdrag under januari månad för att underlätta en smidig övergång och säkerställa en effektiv start i arbetet.

Skicka in din CV och ditt motivationsbrev med löneanspråk till adressen ansokan(a)shs.fi. Vi kallar till intervju varefter ansökningar kommer in och positionen fylls när en lämplig kandidat hittas.

Närmare uppgifter om positionen fås av kårordförande Ville Ruokonen, ville.ruokonen@shs.fi, tfn +358 50 4020047 eller SHS fullmäktiges ordförande Emilia Winqvist, emilia.winqvist@shs.fi, tfn +358 40 5321417.