Nyheter

INK söker nya medlemmar!

Informationskommitténs (INK) huvudsakliga ansvar ligger inom medieuppgifter, man kan kalla oss även studentkårens journalister! Inom kommittén finns det skribenter, fotografer, illustratörer, poddare, sponssökare och someansvariga.

Till kommitténs uppgifter hör att publicera nyheter och intressanta artiklar främst relaterade till Hanken och studerande i studentkårens egna tidning – Hankeiten. Vi tar även hand om fotografering på olika evenemang, såsom fester och andra event. Förutom det här gör Informationskommittén andra varierande medieprojekt, exempelvis Goda Livet podden och kortare videon.

INK söker nu efter skribenter, fotografer, illustratörer, poddare, sponssökar och someansvariga. Nedan kan du kort läsa om de olika posterna. Tidigare erfarenhet behövs inte, utan det räcker med att man har ett intresse. 

Skribent: Är du intresserad av att skriva texter? Som skribent fungerar du som INK:s egna journalist! Du skriver om mer eller mindre aktuella ämnen, som relaterer sig till Hankeiter.

Fotograf: ”Say cheese!” Som fotograf tar du bilder på olika tillställningar och evenemang, och slutligen editerar dessa bilder. 

Illustratör: Är du kreativ och tycker om att skapa? Som illustratör får du utöva din kreativitet i olika Adobe Creative Cloud och Canva, och layouta Hankeiten. 

Poddare: Har du en skön röst och tycker om att prata? Vill du lära dig att redigera ljudklipp? Då är poddande någonting för dig! 

Sponsökare: Är du initiativtagande och inte rädd för att skapa nya kontakter? Som sponsökare söker du efter spons till t.ex. Hankeiten. 

Someansvarig: Intresserar marknadsföring dig? Då kan du skapa content till INK:s somekanaler!

Skicka in en fritt formulerad ansökan till ink.ansokan@shs.fi senast den 10.5.2023 kl.23:59.

Om du har frågor kan du alltid ta kontakt med mig på hulda.morn@shs.fi! 

Vi ses på intervjun,

Hulda Mörn 

Ordförande för Informationskommittén 2023