Blogg

Back to school!

Morjens!
 
Först och främst, grattis till alla nya gulisar som börjat sina studier, och välkomna tillbaka alla äldre studeranden! I min lilla bloggpost denna månad vill jag tangera back-to-school temat.
Direkt då skolan börjar kommer massvis med evenemang och annat roligt emot. Här gäller det att planera och ha koll på det mesta som händer. Ta en timme varje vecka och planera er vecka. På detta sätt får ni en bra känsla i slutet av varje vecka då ni lyckats genomföra det ni planerade. Så undviker ni även känslan av att det händer för mycket. Well begun is half done.
Näringslivsutskottet ordnar många evenemang med företagen och ger er en chans att träffa företagen personligen. Jag uppmanar er alla att delta i dessa evenemang, och få en bra head-start till arbetslivet. Vi önskar er alla en skön Hanken tid, att många av er deltar på våra kommande evenemang och läser vår hemsida!
Hanken Network Day är en karriärmässa den 26.9. där många företag kommer till Hankens foajé. Häng med på dagen för att skaffa värdefulla kontakter till de företag du i framtiden kanske jobbar i. Under dagen ordnar vissa företag CV-checks etc. för att hjälpa er att bygga er CV. Kolla Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/345237292830129/ och anmäl er till de olika workshopparna!
 
Häng med på Hanken Network Day och vårt Company of the Week – projekt!
 
William Stjernberg
Ordförande
Näringslivsutskottet