Blogg

Årets föreläsare 2018: LINUS NYMAN

Linus Nyman är årets föreläsare 2018!
Linus belönades på SHS årsfest med den traditionella vandringspokalen, ett diplom samt en halare.
Han valdes med bl.a. följande motiveringar:
”Han fungerade ytterst bra som föreläsare på grundkursen i informationsbehandling, där han gjorde ämnet mycket intressant samt lätt att följa. Har även haft äran att under senare år gå hans kurser. I dessa kurser förklarade han ämnet på ett mycket enkelt sätt och knöt ihop det med mycket aktuellt material.”
”Jag gick på alla lektioner, vilket jag aldrig gjort tidigare. Otroligt motiverande och får in humor på föreläsningarna.”
Det är svårt att inte bli intresserad om datasäkerhet på hans föreläsningar, speciellt när slidena är så noggrant gjorda och bildrika. Dessutom går det att se att han verkligen njuter av att lära och är passionerad av sitt ämne. Och plussaa för filmreferenser!”
 
Vi har också en vinnare för utlottningen av biobiljetter till de som röstade, vinnaren har blivit kontaktad per e-mail. Gratulerar även till denne!