Arbetsannonser

Svecasa söker en ny VD för verksamhetsåret 2024/25!

En unik möjlighet att få arbeta i högsta ledningen som en studerande!

Vem är vi?
Svecasa Oy Ab grundades år 1978 och erbjuder prepkurser till urvalsprovet till ekonomiutbildning i Finland, dvs. till skolor så som Svenska handelshögskolan Hanken och ekonomilinjen vid Åbo Akademi. Prepkursens kurser går av stapeln under våren och är indelade in en intensivkurs, en e-kurs och en språkkurs. För tillfället består företaget av en verkställande direktör, föreläsare samt en styrelse. Företaget ägs av Svenska Ekonomie Studenters Stiftelse (SESS).

Vi söker dig som…
… är en motiverad och strukturerad Hankeit.
… har en vilja att lära dig nytt och utmana dig själv.
… är bekväm att vara en kontaktperson både för kunder och anställda.
… har bra skriftliga och muntliga kunskaper i svenska, finska och engelska.

Det är ett plus ifall:
Du har förståelse av strategi, försäljning, marknadsföring och bokföring.
Du har någon typ av ledarskapserfarenhet, t.ex. varit med i styrelsen förnågon kommittée på Hanken.
Du kan använda Microsoft Office, Canva eller Wordpress.

Vad innebär jobbet?
Som vår VD får du arbeta med produktutveckling, strategiutveckling, budgetering och finansiell kontroll. Du är ansvarig över anställning och ledning av föreläsare samt upprätthållning av relationer med vår ägare, styrelse, tjänsteleverantörer, kunder osv. Du får ta en aktiv säljroll och göra till exempel presentationer och marknadsföring.

I ett nötskal får du mycket mångsidig erfarenhet av att leda ett företag. Trots detta är arbetet deltid. Arbetsmängden varierar från månad till månad, men ligger på cirka 10-20h/vecka.

Vad kan vi erbjuda till dig?
Vi erbjuder dig månadslön inklusive möjligheter till bonus samt möjligheten att sätta ditt ledarskap och dina strategiska färdigheter på prov.
Du behöver inte arbeta helt ensam, utan får stöd från en styrelse med nio medlemmar.
Detta är en fantastisk erfarenhet för ditt CV. Våra tidigare VD:er har hamnat på McKinsey, Roland Berger, JLL och mer.

Skicka in en fritt formulerad ansökan och din CV i pdf-format till greta.soitso@svecasa.fi senast söndagen den 22.9 klockan 23.59. Vi börjar intervjua kandidater genast när vi får ansökningar så det lönar sig att skicka ansökan så fort som möjligt. Vid eventuella frågor kan du kontakta styrelseordförande Greta Soitso via e-post eller per telefon: +358 45 3046140.