Arbetsannonser

Deloitte söker nya Trainees!

Vi söker nya Trainees till ett flertal olika positioner! Ansökningen är öppen fram till söndagen den 15.9.2024 kl. 23.59! Läs mer om vårt Trainee-program härAre you our next Deloitte Trainee?

Är du intresserad av någon av följande positioner?

Audit & Assurance:

Strategy, Risk & Transaction Advisory:

Tax & Legal:

Technology & Transformation:

Varför Deloitte

Som trainee på Deloitte får du utvecklas inom ett snabbväxande område där det du gör verkligen har en inverkan. På Deloitte kan du påverka din karriärstig och aktivt anpassa den efter dina önskemål och styrkor. Vår arbetsmiljö är avslappnad, öppen och tar hänsyn till våra medarbetare. Under traineeperioden kommer du att ha en egen coach och buddy som stöttar dig. Dina mer erfarna kollegor sparrar gärna med dig och förhoppningsvis kan de också inspirera dig i din karriär.

Vi vill erbjuda våra medarbetare så flexibla arbetsvillkor som möjligt och därför arbetar vi med en hybridmodell. Det innebär att vi arbetar på vårt kontor, hos våra kunder och delvis på distans.

Vad hoppas vi på från dig?

  • Nyligen avlagd magisterexamen eller pågående magisterstudier.
  • En stark drivkraft att leverera resultat och entusiasm för att arbeta tillsammans med andra.
  • Flytande kunskaper i engelska (flytande finska är inte ett krav för alla tjänster men kan vara en fördel).
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som stöder rollen ses som en fördel, men det viktigaste är motivation och en strävan efter att lära sig nya saker.

Ansöknings- och rekryteringsprocessen

Vänligen skicka in din ansökan som svar på den specifika platsannonsen senast den 15 september 2024. Vi ber dig vänligen att bifoga ditt CV, ett följebrev och ditt betygsutdrag eller examensbevis.

Intervjuerna är preliminärt planerade att äga rum under veckorna 39-40. Vi kommer dock att börja genomföra intervjuer under ansökningsperioden och ser fram emot att få din ansökan inom kort.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt rekryteringsteam på rekry@deloitte.fi. Vi ber dock att få in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!