Rekrytering

Intresseanmälan för SHS Delegation till FSF:s förbundsmöte

FSF, Finlands studentkårers förbund, är en studentorganisation som representerar cirka 140 000 studenter i Finland. Alla studentkårer vid universiteten i Finland är medlemmar i FSF, vilket innebär att SHS också är en medlem av FSF.

FSF existerar för att bevaka studenternas röst i samhället. Allt som rör studenters hälsa, välmående, boende, ekonomiska situation och utbildning ingår i den intressebevakning som FSF och dess medlemmar arbetar med. FSF har också ett globalt ansvar och lägger stor vikt vid hållbarhet, internationalisering och utvecklingssamarbete.

FSF håller förbundsmöte den 15-16 november 2024 i Helsingfors. Förbundsmötet är FSFhögsta beslutande organ och beslutar bland annat om förbundets policydokument, verksamhetsplan och den kommande FSF-styrelsen. SHS har tre (3) delegatplatser och tre (3) suppleantplatser. Anmäl ditt intresse för att fungera som SHS delegat med ett fritt formulerat, kortfattat motivationsbrev till ansokan@shs.fi senast den 9 september.

Vid frågor om förbundsmötet eller intresseanmälan, kontakta styrelsens högskolepolitiskt ansvariga Jonatan Stenberg på jonatan.stenberg@shs.fi .