Exchange Committee

Exchange Committee

Exchange Committee är en del studentkårens internationella vinge. Kommittén bidrar till att göra Hanken till ett internationellt universitet genom att integrera utbytesstuderandena med Hankens studentkår. EC består av 22 tutorer och en ordförande som tillsammans jobbar för att göra de ubytesstuderandenas tid vid Hanken så minnesvärd som möjligt!

EC ordnar evenemang såsom barrundor, sitzer, företagsbesök och sportevenemang, vilka oftast är öppna för alla hankeiter. Kommittén ordnar även resor i alla fall till Tallinn, Stockholm och Lappland. Dessutom erbjuder EC Buddy-Programmet, som sammanför hankeiter och utbytesstuderande med varandra.

Förutom att ordna evenemang och resor, deltar EC också i många andra evenemang organiserade av SHS olika klubbar och kommittéer, för att försäkra att utisarna vet vad som händer inom studentkåren. Naturligtvis finns även EC-tutorerna där för frågor eller utmaningar som kan dyka upp hos utbytesstuderandena under deras 4-9 månaders utbyte.

Eftersom nya utbytesstuderande kommer varje höst och vår rekryterar EC nya tutorer varje termin. Under terminen får man som utistutor lära känna och umgås med människor från hela världen och man får vänner för livet!

Ifall du har frågor om vad vi gör eller evenemangen vi ordnar, tveka inte att ta kontakt med EC ordförande Emilia Jansén eller rycka någon annan EC-tutor i ärmen. Alla EC-tutorer kan kontaktas via mail fornamn.efternamn@shs.fi

Kontakt:
Emilia Jansén
emilia.jansen@shs.fi 

Facebook: SHS Exchange Committee
Instagram: exchangecommittee