Job posts

Open trainee positions at PwC

Trainees to Deals and Consulting

Are you interested in building a career in the field of M&A or management consulting? We are now looking for trainees to both our Deals and Consulting groups. Within these groups, we have several specialized teams providing different services and trainee positions. You can find more information about the teams and the trainee positions behind this link.

In Deals, our trainees typically are within their 3rd to 5th year of studies. In Consulting, we hope that an ideal candidate will graduate within 6-12 months or has already graduated (trainees have a possibility to work full time and continue permanently after the trainee period).

Apply by 17th September

https://emp.jobylon.com/jobs/198222-pwc-suomi-trainees-to-deals-and-consulting-helsinki/

**

Trainee, tilintarkastus, Turku & Kuopio

This position requires skills in Finnish.

Oletko kiinnostunut monipuolisista tilintarkastuksen tehtävistä kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa? Haemme tilintarkastuksesta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia harjoitteluun!

Tilintarkastuksen harjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin sekä erilaisiin yrityksiin ja yhteisöihin lähietäisyydeltä. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu mm. keskisuuria perheyrityksiä, kasvavia ja kansainvälistyviä start-up- ja scale-up -yrityksiä, kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä sekä yleishyödyllisiä yhteisöjä.

Hae viimeistään 17.9.

Turku: https://emp.jobylon.com/jobs/198200-pwc-suomi-trainee-tilintarkastus-turku/

Kuopio: https://emp.jobylon.com/jobs/198201-pwc-suomi-trainee-tilintarkastus-kuopio/

**

Trainee-tilintarkastaja, Helsinki

This position requires skills in Finnish.

Käynnistä urasi tilintarkastuksessa! Haemme nyt loppuvaiheen opiskelijoita kasvamaan tilintarkastuksen asiantuntijoiksi.

Tehtävässä pääsee näkemään paljon käytännön esimerkkejä opinnoissa tutuksi tulleista asioista ja soveltamaan teoriaa käytäntöön. Tulet näkemään tilintarkastuksen koko elinkaaren ja saat käsityksen taloudellisen kokonaiskuvan muodostamisesta. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu mm. suuri osa Helsingin pörssissä listatuista yhtiöistä, kasvavia ja kansainvälistyviä start-up- ja scale-up-yrityksiä, kansainvälisten yritysten tytäryhtiöitä sekä yleishyödyllisiä yhteisöjä.

Työpäiviisi traineena kuuluu mm. erilaisten raporttien, analyysien ja laskelmien työstämistä sekä sisäisiä palavereita. Pääset osallistumaan myös asiakastapaamisiin ja saat nopeasti lisää vastuuta. Käytössämme on modernit työkalut ja hyödynnämme digitalisaation tuomia mahdollisuuksia myös tarkastustyössä. Traineena saat erinomaisen pohjan urallesi tilintarkastuksen parissa.

Hae viimeistään 17.9.

https://emp.jobylon.com/jobs/198204-pwc-suomi-trainee-tilintarkastaja-helsinki/

**

Trainee, tilintarkastuksen avustavat tehtävät, Helsinki & Tampere

This position requires skills in Finnish.

Oletko kiinnostunut taloushallinnosta ja etsit parhaillaan mahdollisuutta kerryttää työkokemusta sen saralla?

Etsimme harjoittelijoita tilintarkastusta tukevaan palvelukeskukseemme (paikkakunnat Helsinki ja Tampere). Tilintarkastuksen avustavat tehtävät soveltuvat sinulle hyvin, jos olet 2. tai 3. vuosikurssin opiskelija yliopistossa tai opintojen loppuvaiheessa ammattikorkeakoulussa ja haluat kerätä työkokemusta tilintarkastuksen parissa.

Palvelukeskuksemme tehtävät koostuvat tilintarkastuksen päättämisvaihetta tukevista palveluista, kuten ulkopuolisista vahvistuksista, tilinpäätösten prikkauksista ja tilintarkastusmateriaalin valmistelusta. Työtä tehdään toimistollamme Helsingissä tai Tampereella.

Hae viimeistään 17.9.

https://emp.jobylon.com/jobs/198205-pwc-suomi-trainee-tilintarkastuksen-avustavat-tehtavat-helsinki-tampere/

**

Trainee, veroneuvontapalvelut, Helsinki

This position requires skills in Finnish.

Etsimme verotuksesta kiinnostuneita kauppa- tai oikeustieteiden opiskelijoita, joilla on tehtynä vähintään noin 2 vuoden opinnot. Haemme harjoittelijoita marraskuussa 2023, tammikuussa 2024 ja syyskuussa 2024 alkaviin trainee-jaksoihin. Palkallisen harjoittelun kesto on 6 kuukautta ja työskentely kokoaikaista. Trainee-jakson jälkeen on mahdollista keskustella vakituisesta osa-aikaisesta työsuhteesta. 

Työtä tehdään pääasiassa toimistollamme Helsingissä, mutta ajoittainen etätyöskentely on myös mahdollista.

Traineena pääset tekemään erityyppisiä ja -tasoisia tehtäviä, kuten tiedonhankintaa sekä muistioiden, veroilmoitusten, hakemusten ja esitysten laadintaa, käännöstöitä ja yhteydenpitoa PwC-ketjun ulkomaisten toimistojen kanssa. Tämän lisäksi pääset kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi osana asiantuntijatiimiä ja työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin.

Trainee-paikkoja on avoinna yritysverotuksen, välillisen verotuksen (esim. alv ja tullit), henkilöverotuksen ja veroteknologian ryhmissä. Toivomme, että ilmoitat viestikentässä milloin pystyisit aloittamaan trainee-jakson.

Hae viimeistään 17.9.

https://emp.jobylon.com/jobs/198202-pwc-suomi-trainee-veroneuvontapalvelut-helsinki/