Job posts

Meltwater – Client Success Representative

You need to know Finnish for this position.

Link: https://emp.jobylon.com/jobs/154430-meltwater-finland-client-success-representative-media-intelligence/

Client Success Representative | Media Intelligence

Oletko asiakasrajapinnan ammattilainen, joka haluaa toimia ja kasvaa kansainvälisessä digitaalisen mediaseurannan edelläkävijäorganisaatiossa? Kiinnostaako sinua SaaS-liiketoiminta sekä laaja ja vastuullinen toimenkuva? Etsimme nyt Client Success-tiimiimme uutta asiakkuuksienhallinnan ammattilaista vastaamaan merkittävästä SaaS-asiakkuusportfoliosta Suomessa!

Meltwater pähkinänkuoressa

Tänä päivänä Meltwater on kansainvälisesti media intelligence-toimialan edelläkävijä. Autamme tuote- ja palvelutarjoamallamme yrityksiä ratkomaan haasteita liittyen viestinnän mittaamiseen, digitaalisen toimintaympäristön seurantaan, sosiaalisen median hallintaan ja vaikuttajamarkkinointiin. Muuttuvassa toimintaympäristössä uskomme, että kilpailijoiden edellä pysyvät ne organisaatiot, jotka pystyvät parhaiten tulkitsemaan ulkoista dataa ja tekemään siihen pohjautuvia päätöksiä.

Meltwaterin SaaS-palvelut analysoivat ulkoista dataa miljoonista eri tietokannoista tuottaakseen asiakkailleen reaaliaikaista media- ja toimialatietoa. Suomessa jo 1700 yritysasiakasta luottavat sovelluksiimme, näiden joukossa mm. Kyrö Distillery , Kotipizza , Nordic Business Forum ja Saarioinen. Suomen organisaatiomme koostuu yli 50 henkilöstä, jotka työskentelevät pääasiassa yrityksemme kasvun sekä asiakastyytyväisyyden parissa. Toimimme globaalisti 27 maassa ja pääkonttorimme sijaitsee San Franciscossa.

Mitä Client Success Representative tekee?

Client Success Representativena vastaat arvoltaan mittavasta SaaS-asiakkuuksien portfoliosta Suomessa. Portfolio sisältää yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin lukuisilta eri toimialoilta. Roolissa pääset aitiopaikalle ja näet käytännön tasolla, miten erilaiset organisaatiot hyödyntävät toiminnassaan uutismediaa, sosiaalista mediaa sekä muita ulkoisen tiedon lähteitä. Autat asiakkaitamme hyödyntämään tätä tietoa ja luot heille konkreettista kilpailuetua vahvalla ammattitaidollasi.

Olet itse päävastuussa portfoliosi kasvattamisesta ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Apunasi ja tukenasi toimii globaalisti mitattuna yksi Meltwaterin parhaista myyntiorganisaatioista sekä perusteellinen koulutus tehtävään. Portfolion kasvattaminen ja ylläpito tapahtuu pääsääntöisesti asiakaskohtaamisten kautta. Tapaamisissa käydään läpi asiakkuuden elinkaaren vaiheesta riippuen sopimusneuvotteluita, asiakkaan hankkimien palveluiden käyttöastetta sekä konsultoidaan alan parhaita käytäntöjä. Tehtävässä pääset näkemään eri toimialoja aitiopaikalta sekä toimimaan yhteistyössä viestinnän, markkinoinnin ja myynnin johdon kanssa.

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on…

 • Halua kehittyä ja omaat voittavan asenteen työhösi
 • Ideoita, kunnianhimoa ja tavoitteellinen asenne
 • Uskallusta haastaa itseäsi, etkä pelkää poistua mukavuusalueeltasi
 • Hyvät sosiaaliset taidot ja kyky kohdata asiakkaat eri tilanteissa
 • Relevantti korkeakoulututkinto tai valmistumisesi on hyvin lähellä
 • Potentiaalia ja tahtoa edetä kohti esimiesvastuuta
 • Kyky rakentaa ja johtaa erinomaista asiakaskokemusta asiakkuuden eri vaiheissa
 • Sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Katsomme eduksesi…

 • Aiemman työkokemuksen myynnin tai asiakkuuksienhallinnan parista

Mitä me voimme tarjota sinulle?

 • Kilpailukykyisen korvauksen. Tässä roolissa kokonaiskorvaus henkilölle, joka saavuttaa myyntitavoitteensa on €50,000 – €55,000 / vuosi. Palkka koostuu kiinteästä pohjapalkasta + erilaisista bonuksista ja komissioista.
 • Kovan kasvuympäristön – tuomme jatkuvasti uusia tuotteita markkinoille
 • Menestyvän bisneksen – liikevaihtomme ja asiakasmäärämme ovat vahvassa kasvussa
 • Meltwaterilla globaalisti ykköseksi sijoittuneen voittavan yksikön ja sen mukana erittäin kunnianhimoiset ja ammattitaitoiset kollegat, joilta pääset oppimaan B2B-myynnin parhaat käytännöt
 • Selkeän urapolun johtotehtäviin ja loistavan mahdollisuuden oppia B2B-myyntiä sekä saada kokemusta eri toimialoista, organisaatiorakenteista ja liiketoiminnan kasvattamisesta
 • Ympäristön, jossa tiimityön merkitys on tärkeä. Myyntiprosesseissa teemme yhteistyötä kollegoiden kanssa ja eri yksiköiden rajojen yli
 • Kansainväliset uramahdollisuudet 60 toimistomme kautta
 • Juuri remontoidun modernin toimiston Helsingin keskeisimmällä paikalla Rautatientorin vieressä
 • Työpaikan johtavassa SaaS -alan yrityksessä

Innostuitko?

Hae pian – täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit seurata arkeamme instassa @meltwaterfin. Lue myös Pohjoismaiden myyntijohtajamme Juri Volaman uratarina täältä: https://bit.ly/meltwura.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Miika Kestilään (miika.kestila@meltwater.com), Talent Acquisition Manager, Nordics.