Job posts

Digital Audit Company – Tilintarkastusassistentti (2 positiota)

The position require skills in Finnish.

Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, osa-aikainen

Työaika: Noin 10-37,5h/vko, joustava

Sijainti: Äyritie 8 A, 01510 Vantaa ja mahdollisuus etätyöhön

Haettu tausta: 1-3vsk.

Haku-DL: 12.12.2021

Digital Audit Company on nuori ja kasvava sähköinen tilintarkastusyhteisö. Yhtiön toimisto sijaitsee Gate8 Business Parkissa, Vantaalla. Palvelumme sisältävät tilintarkastuspalveluiden lisäksi myös veropalvelut sekä erilaiset yritysjärjestelyihin liittyvät palvelut. Asiakaskuntamme muodostuu eri toimialoilla toimivista yrityksistä ympäri Suomea. Työtapamme ovat nykyaikaiset ja käytämme moderneja työvälineitä tarkastuksessa. Tilintarkastajamme sekä yhteistyökumppanimme ovat nuorekkaita, mutta kokeneita alansa ammattilaisia!

Digital Audit Company Oy etsii nyt joukkoonsa motivoituneita osa-aikaisia Tilintarkastusassistentteja! Tilintarkastusassistenttina olet mukana tiedonhakuun, aineiston läpikäyntiin, sen tarkastukseen ja dokumentointiin liittyvissä tehtävissä. Osaamisen kasvaessa pääset halutessasi mukaan avustamaan myös asiakkaidemme vero- ja yritysjärjestelytehtävissä. Oman kiinnostuksesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua tuleviin kehitysprojekteihin. 

Työntekijänä toivomme sinulta aktiivista ja toimeentarttuvaa työskentelyotetta. Teet töitä sähköisen tilintarkastusprosessin parissa, joten toivomme sinulta valmiutta ottaa nopeasti haltuun uusia järjestelmiä. Lisäksi olet työtavaltasi huolellinen, sillä aineistojen ja numeroiden parissa työskentely vaatii erityistä tarkkuutta. Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä perehdytämme sinut kattavasti tehtävään. Olet kuitenkin saanut opintojen kautta vähintäänkin teoreettista ymmärrystä tilintarkastuksesta ja yrityksen taloudesta. Luemme eduksi mahdollisen kokemuksen esimerkiksi kesätöistä taloushallinnon parissa.

Työ soveltuu erinomaisesti opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää oman alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa. Tehtävässä on joustavat työskentelyajat ja etätyökäytännöt, joten pystyt vaikuttamaan missä ja milloin työskentelet. Toivomme, että pystyt työskentelemään keväällä ja kesällä noin 2-4 päivää viikossa. Muina vuodenaikoina töitä on noin 1-2 päivänä viikossa. Sinulla on myös mahdollisuus rakentaa uraa pidemmällä aikavälillä Digital Audit Companylla tilintarkastuksen, asiakkuuksien ja kehitysprojektien parissa.

Odotamme sinulta: 

 • Soveltuvia kaupallisia opintoja esimerkiksi laskentatoimen, verotuksen tai yritysjuridiikan parista 
 • Opintojen kautta kertynyttä ymmärrystä tilintarkastukseen liittyen. Aiempi työ- tai harjoittelukokemus taloushallinnon parista katsotaan eduksi. 
 • Aktiivista ja tarkkaa työskentelyotetta
 • MS Office -ohjelmien, erityisesti Excelin hallintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa

Digital Audit Company tarjoaa sinulle: 

 • Mahdollisuuden päästä oppimaan PK-yritysten tilintarkastusprosesseista kokeneiden asiantuntijoiden johdolla
 • Ajasta ja paikasta riippumattoman työn – voit yhdistää työnteon opintoihisi ja tehdä joustavasti myös etänä
 • Mahdollisuuden kehittyä ja saada vastuuta – osaamisesi kasvaessa kehittymistäsi tuetaan ja tehtäväkenttääsi laajennetaan
 • Mahdollisuuden rakentaa uraa tilintarkastuksen parissa
 • Työyhteisön, jossa viihdytään ja tehdään aktiivista tiimityöskentelyä
 • Modernit työvälineet ja viihtyisät toimitilat – käytössäsi on myös kuntosali

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 12.12.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/106038/create/ . Voit mainita hakemuksellasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti(ät)atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Digital Audit Companylle.