Job posts

EY – Audit Trainee, Talent Acquisition Coordinator, Taloushallinnon asiantuntija

Audit Trainee, EY Tampere & Jyväskylä

Kiinnostaisiko sinua syventää osaamistasi tilintarkastuksen parissa, työskennellä monipuolisesti eri toimialoilla ja kasvaa asiantuntijana osana mukavaa tiimiä? Haemme nyt harjoittelijoita tilintarkastuksen tehtäviin Tampereen ja Jyväskylän toimistoille aloittamaan alkuvuodesta 2022. Lue lisää ja hae viimeistään 30.11.2021 urasivujemme kautta.

Talent Acquisition Coordinator – EY Talent Attraction & Acquisition team

Are you organized, service-minded and learning-oriented recruitment expert? If your answer is yes, we could have a great match, as that’s what we are looking for! We are warmly welcoming a new professional to join our dynamic Talent Attraction and Acquisition team in Finland. Take a closer look and apply by the 30th November via our career page.

Taloushallinnon asiantuntija – Helsinki

Haemme tiimimme vahvistukseksi haasteista innostuvaa taloushallinnon tekijää, jolla on jonkin verran kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä sekä yritysveroilmoitusten laadinnasta. Mikäli koet, että tämä voisi olla seuraava askel urallasi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian (viimeistään 28.11.2021) urasivujemme kautta.