Job posts

Meltwater – Open positions

The positions require skills in Finnish & English.

Sales Consultant | Media Intelligence & Social Media SaaS

Kiinnostaako sinua sosiaalisen median analytiikka, vaikuttajamarkkinointi ja B2B-ratkaisumyynti? Saatko kiksejä markkinoinnista ja sosiaalisen median luomista mahdollisuuksista bisneksessä? Etsimme kunnianhimoiseen ja positiiviseen joukkoomme henkilöä, joka haluaa rakentaa itselleen uran sosiaalisen median SaaS-tuotteiden asiantuntijana.

Mitä Sales Consultant tekee?

Tämä tehtävä sopii uraansa aloittelevalle nälkäiselle ja motivoituneelle tulevalle ammattilaiselle, jonka tavoitteena on kehittyä rautaiseksi sosiaalisen median tuotteiden myynnin ja asiakastyön osaajaksi. Tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, vastaten itsenäisesti koko myyntiprosessista alusta loppuun saakka. Asiantuntemuksellasi autat asiakkaitamme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun sosiaalisen median seurannan, vaikuttajamarkkinoinnin sekä kohderyhmäanalytiikan haasteisiin lukuisilla eri toimialoilla. Luot lisäarvoa asiakkaillemme vahvalla tuoteasiantuntemuksellasi sekä markkinoinnin- ja sosiaalisen median osaamisellasi.

Päivääsi kuuluu potentiaalisten asiakkaiden prospektointia, tapaamisten sopimista yritysten päätöksentekijöiden kanssa, asiakastapaamisten vetämistä joko yksin tai yhdessä kollegan kanssa, ratkaisukokonaisuuksien esittelemistä sekä diilien neuvottelua. Apunasi ja tukenasi toimii globaalisti mitattuna yksi Meltwaterin parhaista myyntiorganisaatioista sekä perusteellinen koulutus tehtävään.

Read more and apply here!

Junior Growth Executive

Haluaisitko tehdä B2B-ratkaisumyyntiä roolissa, jossa pääset toimimaan tiiviisti kasvavan SaaS-bisneksen parissa alansa johtavassa media intelligence-organisaatiossa? Tahdotko olla osa globaalia teknologiayritystä, joka avaa sinulle ovia myös kansainvälisiin uramahdollisuuksiin? Etsimme nyt kunnianhimoiseen ja menestyvään Growth-yksikköömme Junior Growth Executivea! Listauduimme Oslon pörssiin joulukuussa ja haluamme sinut mukaan näyttelemään tärkeää roolia kasvutarinamme seuraavassa vaiheessa!

Mitä Junior Growth Executive tekee?

Tulet vastaamaan SaaS-asiakkuusportfolion kasvattamisesta Suomessa. Portfolio sisältää yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin lukuisilta eri toimialoilta. Junior Growth Executivena teet läheisesti yhteistyötä Account Managereidemme kanssa ja näet aitiopaikalta, miten erilaiset organisaatiot hyödyntävät toiminnassaan uutismediaa, sosiaalista mediaa sekä muita ulkoisen tiedon lähteitä päätöksenteon tukena. Autat asiakkaitamme hyödyntämään tätä tietoa parhaalla mahdollisella tavalla ja luot heille konkreettista kilpailuetua vahvalla ammattitaidollasi ja tuoteosaamisellasi.

Kuulut 6 hengen Growth-yksikköön, joka yhdessä Customer Success -yksikön kanssa vastaa Suomessa asiakkuuksiemme arvon kasvattamisesta ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Koulutamme sinut tähän tehtävään ja tukenasi toimii globaalisti mitattuna yksi Meltwaterin parhaista yksiköistä! Päivittäisen työhösi kuuluu asiakaspuheluita, tapaamisten sopimista, uusien tuotteiden ja palveluiden demoamista, sopimusneuvotteluita, sekä alan parhaiden käytäntöjen viestimistä. Tehtävässä pääset näkemään eri toimialoja läheltä sekä tekemään tiivistä yhteistyötä viestinnän, markkinoinnin ja myynnin johtoportaiden kanssa.

Read more and apply here!

Account Manager | Media Intelligence

Oletko urasi alkutaipaleella oleva asiakasrajapinnan ammattilainen, joka haluaa toimia ja kasvaa kansainvälisessä digitaalisen mediaseurannan edelläkävijäorganisaatiossa? Kiinnostaako sinua SaaS-liiketoiminta sekä laaja ja vastuullinen toimenkuva? Etsimme nyt Client Success-tiimiimme uutta asiakkuuksienhallinnan ammattilaista vastaamaan merkittävästä SaaS-asiakkuusportfoliosta Suomessa!

Mitä Account Manager tekee?

Account Managerina vastaat arvoltaan mittavasta SaaS-asiakkuuksien portfoliosta Suomessa. Portfolio sisältää yrityksiä startupeista pörssiyhtiöihin lukuisilta eri toimialoilta. Roolissa pääset aitiopaikalle ja näet käytännön tasolla, miten erilaiset organisaatiot hyödyntävät toiminnassaan uutismediaa, sosiaalista mediaa sekä muita ulkoisen tiedon lähteitä. Autat asiakkaitamme hyödyntämään tätä tietoa ja luot heille konkreettista kilpailuetua vahvalla ammattitaidollasi.

Olet itse päävastuussa portfoliosi kasvattamisesta ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Apunasi ja tukenasi toimii globaalisti mitattuna yksi Meltwaterin parhaista myyntiorganisaatioista sekä perusteellinen koulutus tehtävään. Portfolion kasvattaminen ja ylläpito tapahtuu pääsääntöisesti asiakaskohtaamisten kautta. Tapaamisissa käydään läpi asiakkuuden elinkaaren vaiheesta riippuen sopimusneuvotteluita, asiakkaan hankkimien palveluiden käyttöastetta sekä konsultoidaan alan parhaita käytäntöjä. Tehtävässä pääset näkemään eri toimialoja aitiopaikalta sekä toimimaan yhteistyössä viestinnän, markkinoinnin ja myynnin johdon kanssa.

Read more and apply here!